You are here: Home ČLÁNKY ODDÍL Vranovské léto 2009

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Vranovské léto 2009

Email Tisk PDF
Poslední červencový víkend již tradičně patří volejbalovému turnaji Vranovské léto. Letošní již 40. ročník proběhl na volejbalových kurtech Vranovské přehrady i za účasti zástupců našeho oddílu. Družstvo žen si nenechalo ujít příležitost, aby změřilo své síly se soupeřkami různé výkonnosti. Především to však byla pro všechny zúčastněné možnost vidět v akci širokou škálu kvalitních týmů. Letošní los se s týmem žen nijak nemazlil, když jim do skupiny přiřkl týmy „Jiná dimenze“, Pedák České Budějovice a Kozlovice.
    V prvém utkání s Jinou dimenzí děvčata narazila na opravdu vysokou kvalitu soupeřek, které jim toho mnoho nedovolily a které opravdu  předváděly volejbal trošku jiné dimenze, než na jaký jsme zvyklí. Pod „krycím názvem“ Jiná dimenze se skrýval tým Sokola Prahy Žižkov. A že šlo skutečně o tým špičkové kvality tak o tom svědčí i fakt, že se probojoval až do finále, v němž ale prohrál. Ani další tým v naší skupině nebyl  pro nás hratelný a děvčata rovněž hladce prohrála. Největší drama a náš nejvyrovnanější zápas přineslo naše poslední utkání s Kozlovicemi. Bohužel ani tentokrát se děvčata neradovala z vítězství. I tak byl turnaj dobrou přípravou na blížící se soutěž a především byl velkou přehlídkou pěkného volejbalu.
Výsledky utkání :  
 Bučovice  -  Jiná dimenze 
  0 : 2 
 ( -11,-12 )
 Bučovice – Pedák Č.Budějovice  0 : 2 
 Bučovice  -  Kozlovice
  0 : 2 
  
Sestava družstva, které hrálo pod názvem MORIBUNDUS:
Kachlíková Marcela, Kachlíková Petra, Hermannová Petra st.,  Hermannová Petra ml.,Tomanová Monika, Petrželová Draha, Sedlářová  Iva