You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "C" TJ Sokol Dědice "B" - TJ Sokol Bučovice "C" /7.6.2009/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TJ Sokol Dědice "B" - TJ Sokol Bučovice "C" /7.6.2009/

Email Tisk PDF
Dědice
:
Bučovice
 
 3 : 0(23, 23, 23)
okresní přebor --- muži C --- 7. 6. 2009 --- 17. kolo

 V předposledním kole zajíždělo Céčko na půdu „autsajdra“ okresního přeboru, který byl již několik kol před ukončením soutěže odsouzen k obsazení posledního místa.  Z tohoto pohledu jsme byli určitě papírovými favority, ovšem z pohledu „soustředění“ ( zaměřeného na zkvalitnění pitného režimu :- ) , které předcházelo tomuto utkání,  byla naše role favorita více než  sporná.

        Soupeř z Dědic sice disponoval na několika postech kvalitními hráči, ale výraznou slabinu měl na postu nahrávače, takže jeho hra byla poměrně stereotypní a čitelná. Bohužel se nám v úvodu nedařilo především v útoku, kdy jsme vyrobili řadu chyb. Všechny tři sety byly jako přes kopírák: po vyrovnaném úvodu nám soupeř utíká o několik bodů, abysme pak v závěru mohutně stahovali jeho náskok, ovšem bez úspěchu. Utkání patří do kategorie naprosto zbytečně prohraných,  ale výsledek rozhodně nechci ničím omlouvat. Ztotožňuji se však s názorem, že za „normálních“ okolností bylo v silách tohoto týmu uhrát výsledek s opačným poměrem setů.

Sestava :  Procházka Miroslav, Raba Josef, Matoušek Martin, Pokorný Martin, Doupovec Radim, Černý Radek, Roubal Miroslav.