You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "C" TJ Sokol Bučovice "C" - Volejbal Vyškov "C" /31. 5 2009/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TJ Sokol Bučovice "C" - Volejbal Vyškov "C" /31. 5 2009/

Email Tisk PDF
Bučovice
:
Vyškov
 
 3:
2
 ( 26, -16, -21, 16, 11 )
okresní přebor --- muži C --- 31. 5. 2009 --- 16. kolo

      Pravidelné čtenáře našich komentářů  a fanoušky našeho týmu zřejmě nepřekvapím, když začnu informací, že Céčko si opět zahrálo maximální počet setů a opět sehrálo pětisetové drama. Tentokrát to bylo s Vyškovem, který je naším „sousedem“ v tabulce o pouhou jedinou příčku výše.

V nevolejbalovém počasí ( chladno a vytrvalé mrholení) se hrálo před prázdnými „tribunami“, jejichž podpora tentokrát citelně chyběla. A poněvadž nás nerozehřáli diváci a i kalíšek nám jaksi vyschl, museli si naši borci vystačit sami. Úvodní set jsme sice po odvrácení tří setbolů získali pro sebe, avšak následující dva sety zaslouženě získal mladý tým Vyškova. Ve 4. setu jsme zkvalitnili především servis a rovněž v obraně se nám dařilo. Stav 2 : 2 na sety je pro nás vcelku známá situace, připomenu jen, že ze šesti odehraných utkání jsme 5x hráli tie-break !!!
Vstup do zkráceného setu nebyl špatný, ovšem vedení 4:1 jsme vzápětí prohospodařili. Od stavu 9:9 však Céčko nekompromisně kráčelo za vítězstvím , když prokázalo větší zkušenost ( ta byla dána drtivou věkovou převahou našeho družstva  :-). V koncovce pak především Martin Matoušek vzal na sebe v útoku zodpovědnost a zasloužené  vítězství našeho týmu bylo dovršeno.
Pochvala a dík patří všem !
Sestava :
  Procházka Miroslav, Raba Josef, Matoušek Martin, Pokorný Martin, Doupovec Radim, Roubal Miroslav, Černý Radek.