You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "C" Orel jednota Pozořice "A" - TJ Sokol Bučovice "C" /24. 5. 2009/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Orel jednota Pozořice "A" - TJ Sokol Bučovice "C" /24. 5. 2009/

Email Tisk PDF
 Pozořice : Bučovice 
 3 : 2 ( 16, 19, -21, -19, 15 )
okresní přebor --- muži C --- 24. 5. 2009 --- 15. kolo

V nedělním utkání 15.kola zajíždělo Céčko na půdu Pozořic, aktuálně  druhého družstva okresního přeboru. Postavení obou týmů v tabulce tedy jasně  favorizovalo domácí Pozořice a toto střetnutí se mohlo jevit jako formalita s jasně daným výsledkem.  Ovšem nebylo to ani zdaleka tak, jak jistě mnozí, včetně domácího týmu, předpokládali.

Naši borci se znovu v úvodních dvou setech dopouštěli zbytečných chyb a nedokázali se vyrovnat s účinným servisem soupeře. To se však změnilo v setu třetím, kdy se nám konečně povedlo jak útokem, tak i obranou přivést soupeře pod tlak. Rázem se ukázalo, že v takové situaci chybují i Pozořice.  Dobrý servis ( Huliak J., Roubal M. ) dělal mladíkům z Pozořic problémy a naše  vyrovnání na 2:2 na sety se suverenitou soupeře značně otřáslo.  Zápas se tedy rozhodoval v tie-breaku ( pokolikáté už ).
      Náš vstup do zkráceného setu byl více než nadějný, neboť jsme vedli již 7:3.
Pak jsme však v dosti vyhrocené atmosféře, k níž přispěl několika nepřesnými výroky i domácí rozhodčí, ztratili koncentraci a soupeř otočil na 8:7 ve svůj prospěch. Přesto byl osud utkání až do poslední chvíle na vážkách.  Nikoliv lepší, ale spíše šťastnější byl tentokrát soupeř, který zvítězil v tie-breaku tím nejtěsnějším rozdílem 17:15.  


Sestava :  Procházka Miroslav, Raba Josef, Huliak Luboš,  Huliak Jan, Doupovec Radim, Černý Radek, Roubal Miroslav.