You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "C" TJ Sokol Bučovice "C" - TJ Sokol Letonice /23. 5. 2009/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TJ Sokol Bučovice "C" - TJ Sokol Letonice /23. 5. 2009/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- muži C --- 23. 5. 2009 --- 14. kolo
Bučovice
:
 Letonice 
 3:
 2 ( -16, -13, 25, 22, 10 )

S tradičním soupeřem z Letonic se v prvním utkání víkendového dvojkola střetli muži C-týmu. Staronový problém  našeho družstva ( úzký hráčský kádr) nás potrápil i tentokrát, když jsme jen horkotěžko  dávali dohromady základní šestku.  V improvizované sestavě se nám navíc v úvodu vůbec nedařily základní činnosti (především příjem ), naopak se nám dařilo vyrábět spoustu laciných a zbytečných chyb.

Tomu také výsledkově odpovídal průběh úvodních dvou setů, které jasně patřily lépe hrajícímu soupeři. Ještě průběh 3. setu vůbec nenaznačoval, že by ve vývoji utkání mohl nastat nějaký obrat. Letonice v tomto setu vedly již 23:15 a zřejmě již v duchu oslavovaly vítězství. Neustále se zlepšující výkon našeho v týmu této části hry přivedl set do nervydrásající koncovky, v níž si naši hráči vynutili 4.set a tedy pokračování utkání. Za vydatné a neutuchající podpory našich divaček z B-týmu žen ( děvčata děkujeme ) jsme dokázali vyhrát i set čtvrtý. Soupeř, který v prvních dvou setech sršel sebevědomím, se dostal do evidentního útlumu a v tie-breaku již nenašel především psychické síly na to, aby odvrátil zasloužené vítězství našeho týmu.
    Chci poděkovat všem hráčům za kolektivní a bojovný výkon na hřišti a ještě jednou všem přítomným divákům, kteří byli jednoznačně naším sedmým hráčem.
    

Sestava :  Procházka Miroslav, Raba Josef, Matoušek Martin, Doupovec Radim, Roubal Miroslav, Černý Radek.