You are here: Home ČLÁNKY ŽÁCI a KADETI Přátelák JUNIORKY- ŽÁCI

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Přátelák JUNIORKY- ŽÁCI

Email Tisk PDF

     Tréninkové utkání mezi mládežnickými družstvy našeho oddílu se uskutečnilo ve středu 8.4.2009  ve sportovní hale 710. Utkal se zde tým juniorek, vedený trenérem M.Procházkou, na straně jedné a tým žáků, vedený trenéry M.Reichmanem a R.Doupovcem, na straně druhé.
    Utkání, ve kterém zdaleka nešlo o výsledek, ale především o to, aby si především družstvo žáků ( založené teprve na podzim roku 2007), vyzkoušelo atmosféru volejbalového zápasu, byť přátelského a proti děvčatům.  Vzhledem k tomu, že v současnosti neexistuje na okrese žádný žákovský tým, zvolili trenéři tuto variantu. A dle ohlasů zúčastněných udělali dobře.              FOTO ZDE (stránky juniorek)

Přestože na obou stranách se vcelku pochopitelně objevovala řada technických nedostatků, vynahrazovali to všichni účastníci velkou snahou a bojovností. Potěšil zejména široký kádr žáků ( 11 zúčastněných ) a rovněž zájem přítomných diváků-rodičů. Přestože chlapci tentokrát nezvítězili ani v jednom setu, rozhodně naznačili, že doba, kdy své prozatím technicky zdatnější soupeřky budou schopni porazit, není vůbec vzdálená.
O termínu  případné „odvety“ budeme naše příznivce určitě včas informovat.