You are here: Home

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Zářijové ohlédnutí

Email Tisk PDF

 

V září se nám rozběhla nová volejbalová sezóna, která opět díky Covidové situaci bude poněkud nestandardní. Nicméně zatím jsme s dětmi v plném tréninku a proběhly první mistrovské zápasy.
V sobotu 19. 9. jsme absolvovali turnaj v Blažovicích v barevném minivolejbale - modří Val Seloucká, Terka Nováková a Honza Machát obsadili celkové 5. místo z 10 týmů. Oranžoví Dan Čermák a Vivi Sedlářová celkové 1. místo ve své skupině, Anička Sedlářová a Nikča Májková, Stela Sedláčková a Vojta Mrázek alespoň jednou zažili pocit vítězství.
V sobotu 19. 9. žáci v premiéře v krajském přeboru nejdříve porazili Břeclav 2:0, následně ve druhém zápase vedli 8:0 a 19:8 a tak se vylekali, že by zase mohli utrpět vítězství, že nebyli schopni složit míč a prohráli 19:25. Druhý set sice zabojovali, ale na rozjetého soupeře ze Znojma B už to nestačilo. Poslední zápas absolvovali kluci proti výběru VK Brno A 0:2 - nikdo se nezranil a všichni přežili :-) jen těch bodů jsme mohli dát o krapet více, bohužel soupeř byl výškově i herně v jiných sférách.
Sestava: Martin Kubíček, Vojta Pogštefl, Lukáš Polouček (kapitán), Martin Polouček, Hubert Matula, Matěj Polák, Šimon Reichman, Matyáš Pazdera.
V neděli 20. 9. žáci zahájili okresní přebor ve Vyškově, Šlapanice a Rousínov jsme porazili jednoznačně 2:0, může jen mrzet těsná porážka 1:2 (tiebreak 13:15) s Pozořicemi.
Sestava: Vojta Pogštefl, Lukáš Polouček (kapitán), Martin Polouček, Hubert Matula, Matěj Polák, Šimon Reichman, Matyáš Pazdera, Honza Machát, Terka Nováková a Val Seloucká.
Další kolo okresního přeboru se uskuteční 4. 10. v hale ZŠ 710.
Aktualizováno ( Středa, 30 Září 2020 21:32 )