You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí obhájili vítězství v základní části

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí obhájili vítězství v základní části

Email Tisk PDF

alt


Pátek 17.1.2020

TJ SOKOL BUČOVICE : TJ Spartak Velké Meziříčí

3:0 (22,19,13)

V předposledním utkání základní části 1 ligy jsme nastoupili proti oblíbenému soupeři s cílem pokusit se obhájit vítězství z minulého ročníku, ke kterému nám napomohla zaváhání dosud vedoucích Benátek. 

Ty velmi nečekaně ztratily v minulém kole všechny 3 body na palubovce Velkého Meziříčí a propadly se na druhou příčku tabulky. 


Teď k samotnému utkání v jehož úvodu přijal gratulaci kapitán Vlado Katona  k 36 narozeninám. Bučovičtí nastoupili po delší době kompletní tedy i s kapitánem Katonou a uzdraveným liberem Petrem Nezdařilem. Hosté přijeli s již uzdraveným univerzálem Pavlovským a smečařem Stanislavem. Hrál se vyrovnaný a pohledný volejbal a do koncovky 1 setu nastoupili hosté s vedením o 2 body. Za stavu 19:21 vzal otěže zápasu do rukou David Neubauer, který sérii 4 servisů v řadě domácí uklidnil a nasměřoval k vedení 1:0 na sety. 

Druhý set se výkon domácích ještě zkvalitnil, v útoku tomu pomohl bezchybný výkon kapitána Katony a také velmi kvalitní výkon celého týmu na příjmu podání. Ten umožnil kombinovat na nahrávce pestře hrajícímu Krikrimu a hosté pomalu přemýšleli jak ještě utkání zdramatizovat. 

I přes změnu ve třetím setu - přišel Stanislav na smeč bylo na hřišti pouze jedno družstvo a to domácí. Neubauer vynikajícím servisem (5:0) odstartoval demolici hostů.

Bučovičtí tak dokráčeli před velmi pěknou návštěvou po velmi dobrém výkonu k jasnému vítězství v poměru 3:0 a udrželi náskok před družstvem Benátek. Jejich dlouho nenahlášený výsledek znamenal největší překvapení kola (prohra 0:3) se lvi Praha a kolo před koncem bylo jasno o vítězi 1 volejbalové ligy kterým se stal náš celek.


Sestava : Neubauer, Katona, Přikryl, Mlčuch; Červinka, Perry, Nezdařil Střídali : Tezzele, Duda, Hrtus



Sobota 18.1.2020

TJ SOKOL BUČOVICE : VK Tesla Brno 3:0 (22,17,21)


V posledním utkání základní části jsme přivítali rezervu Brna. Ta již nemohla postoupit do play off a tak přijela bez farmářů z A týmu. V naší sestavě bylo několik změn ale i přes ně jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou a zvítězili hladce v poměru 3:0.


Po roce se nám tak podařilo zvítězit v 1 lize a postoupit do play off z 1 místa v tabulce. 

Los k nám byl nakonec přívětivý a setkáme se s 8 týmem TJ Spartak Velké Mežiříčí  a to 31.1. A 1.2. 2020 na domácí palubovce. 


Sestava: Hrtus, Dítě, Přikryl, Sankot, Perry, Masař , libero Nezdařil 



Po týdenní pauze se tedy budeme těšit na zahájení play off 2020.


Na fotografie z utkání se podívejte níže:

alt

alt

alt

alt

alt

Aktualizováno ( Pondělí, 20 Leden 2020 08:25 )