You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Rozhovor měsíce září s naším blokařem Pepou Mlčúchem

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Rozhovor měsíce září s naším blokařem Pepou Mlčúchem

Email Tisk PDF

Rozhovor měsíce září s naším blokařem Pepou Mlčúchem.

Jak hodnotíte loňskou sezónu?

Výsledkově první místo po základní části, skoro derby s "extraligovým" Brnem a výsledná bronzová medaile je na první rok fajn. Víc si ale vážím lidské stránky věci. Čtyřicátníci se s dvacetiletými uměli podržet na hřišti i mimo něj. Za mě jsme fungovali jako tým.


Jak se vám zamlouvala letní příprava, byli jste spokojeni? 

Jsem rád, že se to nepřehánělo s turnaji, 1. liga je časově náročná soutěž a dokáže být i dost dlouhá. Člověk toho může mít "plný brejle" už kolem listopadu, pokud to v létě přeženete. Navíc jsem prodělal za jaro-léto nějaké úrazy, takže jsem měl trochu individuální režim. O to víc se těším na samotnou soutěž.


S jakými cíli vstupujete do nové sezony?

Chci, abychom volejbalem hlavně bavili a to jak sebe, tak fanoušky. Výsledky s tím přijdou ruku v ruce. Myslím, že TOP 4 ka by byla adekvátní kvalitě týmu. Potom už záleží na losu a aktuální formě.


Jak hodnotíte nové spoluhráče, jak zapadli do týmu?

Masa a Peryho znám z venkovních turnajů jezdíme spolu už několik let na Vranovské léto, většinou končíme na bedně. Takže vím, co od nich čekat jak lidsky tak herně. Co se týče ostatních, znám je trochu méně. Ale nebojím se, že by to měl být problém, poznáváme se a kluci vypadají fajn. Celkově jsme asi trochu omladili.


Jsou Vaše zranění již zcela vyléčena, neomezují vás?

Poslední zranění mě ještě limituje na bloku, ale tento týden jsem se už zapojil do tréninku s týmem. Dobře se hojím. Myslím, že je to otázka pár dní.


Jak hodnotíte šanci Bučovic na umístění v letošní sezoně?

Již výše zmíněná 4 ka. Samozřejmě, chtěl bych placku.

alt

Aktualizováno ( Pondělí, 09 Září 2019 07:29 )