You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Vítězná série se natáhla na 4 zápasy

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Vítězná série se natáhla na 4 zápasy

Email Tisk PDF

23.11.2018

Tj Spartak Velké Meziříčí : TJ SOKOL BUČOVICE 0:3(-21,-23,-18)

V dalším utkání jsme přijeli na palubovku týmu z Velkého Meziříčí . Domácím, kteří letos úspěšně bojují o play off, chyběl v sestavě Richard Stanislav. My poprvé po 2 letech v sestavě hráli bez Pepy Mlčucha jehož nahradil Pavel Jelínek.

Od úvodu bylo znát, že oba týmy bude držet servis. Domácí sázeli na tvrdý skákaný, my na jeho kombinaci s plachtou. Celý první set jsme vedli a byli lepším týmem v útoku i obraně. Celkem pohodlně jsme sadu získali a tím se uklidnili. Až natolik že i vedení 4:9 a 5:11 nám nestačilo si náskok pohlídat. Meziříčí pomohl příchod kapitána Kučery který pozvedl domácí výkon. Nám se přestal dařit servis a obrana a proti dobře hrajícím domácím jsme prohrávali  23:19.

Na servis pak přišel náš univerzál Jakub Vašut, který skvělým servisem z plachty (2 esa) nejenže srovnal  na 23:23 , ale celý set dalším esem dohrál.

Třetí sadu jsme si již pohlídali a k vítězství nás nasměřoval muž utkání blokař Pavel Jelínek.

Sestava: Fučík, Jelínek, Přikryl, Neubauer, Vašut, Katona, Nezdařil, střídal Tezzele

 

24.11.2018

Volejbal Brno : TJ SOKOL BUČOVICE 1:3 (-18,23,-15,-28)

V sobotním utkání hraném dopoledne v 11 hodin jsme chtěli získat další body do tabulky. V naší  sestavě se objevil smečař Tadeáš Tezzele místo Vlado Katony a začal stylově esem. Domácí měli ve své sestavě z A univerzála Římala a nahravače Provazníka.

Byli jsme jistější na příjmu, lépe servírovali a šli do vedení 1:0 na sety. Druhou sadu se domácím rozehrál Římal a my polevili v útoku a na servisu. V koncovce jsme po esu Římala nedokázali odvrátit setbol a domácí srovnali na 1:1. Třetí set jsme se soustředili na naši hru a hladce domácí přehráli. Ve čtvrté sadě to byl souboj Římala s týmem Bučovic. Levoruký univerzál téměř vše složil a sada došla do koncovky. V ní domácí promarnili 3 setboly a my jsme po taktickém střídání Katony na blok proti útoku Římala set obranou ukončili.

Vítěznou sérii jsme tak natáhli na 4 zápasy v řadě a tím si upevnili 3 místo v soutěži. Tento týden má 1. liga týdenní pauzu a po ní se představíme letos naposledy doma proti ČZU PRAHA A EGE České Budějovice (7.-8.12.)

Sestava : Fučík, Neubauer, Mlčůch, Přikryl, Tezzele, Vašut, Nezdařil, Katona