You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Rozhovor s Jakubem Vašutem

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Rozhovor s Jakubem Vašutem

Email Tisk PDF

alt

1:Před sezonou jsi přestoupil právě z Beskyd. Jak se těšíš na sobotní utkání?? 

 

Na sobotní utkání se velmi těším, beskydský tým je velmi ambiciózní a mají touhu vyhrát 1.ligu. Mezi jejich hlavní tahouny patří Přemysl Kubala, Tomáš Jambor nebo Tomáš Široký. Jsou to hráči s extraligovou zkušeností a už dlouhodobě tam patří mezi elitu. Bude to velmi napínavý zápas plný emocí.

 

2: Vypsal jsi speciální prémii za vítězství?

 

Zatím jsem žádnou speciálni premii za vítězství nevypsal, ale určitě o ní přemyšlím.

3: Pravidelně patříš mezi nejvíce bodující hráče domácích. Jak jsi spokojen se svými výkony v sezóně a s postavením našeho celku v tabulce 1 ligy?

 

Se svým výkony jsem spokojen i nespokojen. Je to takový průměr. Příjdou dny, kdy mám výbornej zápas, ale potom zase přijde zápas, ve kterém se mi moc nedaří a nevím, jak si pomoct. Rád bych zapracoval na psychice a srovnal to tak, aby mé vykony nebyly, jak na houpačce, ale byly stálé, abych mohl  mému týmu co nejvíce pomoci. 

S postavením v tabulce jsem momentalně nespokojený, myslím si, že s naším týmem patříme určitě mezi top 4 týmy, ale postavení v tabulce tomu moc neodpovída, přišly zápasy, které jsme podcenili a prohráli jsme. Tohle by se stávat nemělo. Hlavní je, abychom se dostali do playoff. Plyoff je úplně o něčem jiném a na to se budeme nejvíce soustředit, abychom se dostali co nejdál.

 

4: Jak si užíváš atmosféru domácích zápasů a co by jsi vzkázal domácím fanouškům?

 

Atmosféra je skvělá, nečekal jsem, že se v Bučovicích bude chodit tolik lidí dívat na volejbal, chtěli bychom se jim za to určite odměnit vyhranými zapasy, aby je to neodradilo.

Fanouškům vzkazuju, aby si na pátek a v sobotu udělali určite čas a přišli nám fandit. Bude to potřeba. Rádi bychom získali co největší počet bodů a nebude to vůbec lehké.

 

 

Tip na výsledek : 

Bučovice - Tesla: 3:1

Bučovice - Beskydy: 3:2

Aktualizováno ( Úterý, 06 Listopad 2018 14:02 )