You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí vezou 6 bodů

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí vezou 6 bodů

Email Tisk PDF
Tj Sokol ŠLAPANICE : TJ SOKOL BUČOVICE
1:3 (-21,-17,20,-21)
0:3 (-22,-14,-18)


V dalším utkání jsme zajížděli na půdu sokolského soupeře ze Šlapanic. Hrálo se v netradičním čase v 9 hodin neboť jsme měli souběh s utkáním 2 ligy žen.
Po delším čase jsme byli opět kompletní a dokonce i někteří hráči dostali volno na doléčení drobných šrámů (Filip Auer ). Od úvodu jsme vsadili na sestavu mladých smečařů (Bejby s Novou) , na bloku nastoupil po delším čase Pepa Mlčůch se Strejdou. Šlapaničtí od úvodu měli trošku nahoru v servisu ovšem od poloviny prvního setu jsme převzali iniciativu. Dobře útočil Mečiar na univerzálu a dařilo se Pepovi na bloku. Po sehraném prvním setu jsme se uklidnili a druhou sadu kontrolovali. Podařilo se i střídání Neubauera za Petra Nezdařila . Ten držel na bloku domácího univerzála Dolečka který neměl svůj nejlepší den.
Ve třetí sadě jsme kráčeli k vítězství. Domácí však řadou servisů nahravače Štěrby sadu získali. Ve čtvrtém setu jsme koncentrovaně vstoupili do jeho úvodu. Vedli 8:4, domácí více než hráli komentovali výroky rozhodčích. To nám vyhovovalo a set jsme si pohlídali a získali cenné 3 body.
Odpoledne na nahrávce Davida Kromuse nahradil Ivan Duda a na smeči s Petrem Nezdařilem nastoupil Radim Bulko. Tomu se dařilo jak v útoku tak také na servisu. Spolu s Mečiarem byli nejůdernější útočnou silou našeho týmu a pomohli nám získat cenných 6 bodů.
Příští týden zajíždíme na palubovku týmu VŠB Ostrava. V dalším domácím utkání se představíme v sobotu 10.3. 2018 s týmem Drásova.