You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí poprvé v historii opanovali republikové přebory ČOS v Chocni

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí poprvé v historii opanovali republikové přebory ČOS v Chocni

Email Tisk PDF
První letošní novoroční test absolvovali volejbalisté na republikových přeborech ČOS v Chocni. Tato tradiční akce má velmi dobrou sportovní úroveň neboť se jí účastní prvoligový tým Sokola Dobřichovice (letos 2 týmy), extraligový junioři VK OSTRAVA , domácí nedávný účastník 1 ligy Choceň, Sokol Brno 1 a další týmy (Šlapanic a Pálkovic).
Hned první utkání jsme sehráli vítězně v koncovce 2:1 s favoritem z Dobřichovic (19:17 tie break). Poté porazili 2:0 ŠLAPANICE a v utkání o vítěze skupiny porazili 2:1 nadšeně hrající Ostravu. To znamenalo že jsme překvapivě v neděli zahájili semifinále s týmem Pálkovic. Po vítězství 2:0 jsme čekali na svého soupeře ve finále. Dobřichovice nevyužily 2 mečboly a darovali tie break Ostravě. Ta posílena O extraligového smečaře Lukáše Vašinu chtěla obhájit titul z minulého roku.
Ve finále se hrál pěkný volejbal . Útoky na naší straně často zakončoval univerzální hráč Pepa Mlčůch. Na straně Ostravy nejlepší smečař turnaje Vašina. O vítězství rozhodla šňůra v tie break za stavu 10:10, kdy jsme utekli na rozdíl 4 bodů a poté využily druhý mečbol. Překvapivým vítězem republikového šampionátu české obce sokolské se tak po kvalitních výkonech stali naši hráči.
Turnaj byl velmi dobrou přípravou před začátkem druholigové sezóny, kterou zahájíme na palubovce 2. týmu soutěže Volejbalu Ostrava.

Sestava: Kromus, Bulko, Nezdařil, Dítě, Mečiar, Mlčůch, Přikryl, Šimko, Bence, Neubauer , Auer, Zajíček
 

 
Aktualizováno ( Pondělí, 08 Leden 2018 12:21 )