You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí poprvé v soutěži prohráli

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí poprvé v soutěži prohráli

Email Tisk PDF
TJ Sokol BUČOVICE : TJ Sokol ŠLAPANICE u Brna
3:0 (19,17,16)
2:3 (-23,-21,18,14,-11)


V dalším utkání hostili naši hráči v sokolském derby tým Šlapanic. Hosté svojí bojovností za hranicí obětavosti jsou nepříjemným soupeř pro každý tým včetně našeho. K utkání oba týmy nastoupili v plné sestavě 12 hráčů. Domácím se již uzdravil nahravač Zajíček a na liberu opět nastoupil velmi dobře hrající Petr Nezdařil.
Bučovičtí byli v celém utkání jasně lepším týmem ve všech herních činnostech a s přehledem utkání od úvodního hvizdu kontrolovali. Dařilo se smečaři Radovanu Dítěti a také univerzálu Martinu Pavlovskému. Za hodinu tak domácí zvítězili hladce 3:0.
Odpolední utkání však lépe zahájili hosté. Začali dobře přihrávat, jejich útoky zakončoval bezchybně univerzál Doleček se smečařem Pohankou. V naši sestavě proběhly hned 4 změny, které nezastavily rozjetou sestavu šlapanických hráčů. Při vedení 0:2 domácí trenér vrátil do sestavy nahravače Dudu, blokaře Mlčucha a na libero Nezdařila. Tato střídání oživila bučovickou hru a vedla k obratu ve vývoji zápasu. Domácí lépe přihrávali, dařilo se jim v útoku i na servisu. Skóre se tak brzy srovnalo na 2:2 na sety. O úspěchu hostů rozhodl tie break, ve kterém lépe podávali a přes veškerou snahu domácích blokařů ani jednou nezvládli zablokovat univerzála Šlapanic, který rozhodl o jejich zaslouženém vítězství v poměru 2:3.

Sestava: Bulko,Duda, Dítě, Nezdařil, Mlčůch, Přikryl, Pavlovský, Neubauer, Šimko, Bence, Zajíček, Auer

V dalším kole nastoupíme 11.11. opět na domácí palubovce s týmem VŠB Tu Ostrava který překvapivě 1x porazil aktuálně 2. tým tabulky Holubice.
Aktualizováno ( Neděle, 05 Listopad 2017 18:00 )