You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Derby zvládli lépe bučovičtí volejbalisté

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Derby zvládli lépe bučovičtí volejbalisté

Email Tisk PDF
TJ Holubice : TJ Sokol Bučovice
2:3 (7,-20,22,-23,-20)
1:3 (-13,20,-17,-20)


 
Po týdenní pauze jsme odjížděli na palubovku aktuálně 2. týmu v tabulce. Holubičtí nastoupili v nejsilnější možné sestavě s Hejnou na liberu, na smeči s Hovorkou a Namešanským a univerzálem Mrázkem.
V našem týmu na liberu poprvé nastoupil Petr Nezdařil, a na univerzálu Josef Mlčůch. Holubičtí byli v úvodu jasně lepší ve všech činnostech a zvítězili propastným rozdilem 25:7. Ve druhém setu jsme zlepšili příjem a vývoj setu byl podstatně vyrovnanější. O našem vítězství rozhodla obrana na síti, kde dominoval blokař Michal Přikryl.
Třetí set ovládli domácí, kteří vedli ve čtvrté sadě 15:10 a kráčeli k zisku 3 bodů. Nezvládli však koncovku 4. sady , v ní promarnili vedení 23:21 a o výsledku rozhodl tie break. V něm se vedení přelévalo na obě strany a gradovalo v infarktové koncovce, v níž domácí měli 5 mečbolů. Ty odvrátili naši smečaři David Neubauer s Radimem Bulkem a po bloku útoku domácího univerzála Mrázka holubičtí útokem do autu prohráli 5. set poměrem 20:22. Utkání prvoligové úrovně a skvělých individuálních výkonů na obou stranách spolehlivě řídili rozhodčí Novák a Barková.
Odpolední zápas již naši hráči kontrolovali, měli více fyzických a psychických sil a zvítězili v poměru 1:3.
 

 

 
Sestava: Auer, Bulko, Mlčůch, Přikryl, Duda, Neubauer,Nezdařil, Pavlovský, Dítě, Jelínek, Šimko
Aktualizováno ( Pondělí, 30 Říjen 2017 11:35 )