You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" XXVII. ročník Družebního turnaje mužů a žen

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

XXVII. ročník Družebního turnaje mužů a žen

Email Tisk PDF
Za příjemného volejbalového počasí proběhl v sobotu 12. 8. 2017 na volejbalových kurtech TJ Sokol Bučovice 27. ročník „Družebního turnaje“ mužů a žen. I když družební styky s volejbalisty sasské Grimmy byly v roce 2015 po 25 letech oficiálně ukončeny, družstvo mužů z Grimmy se pravidelně našeho turnaje účastní i nadále. V turnaji mužů se tak prezentovaly čtyři družstva. Hrálo se na dva vítězné sety, třetí set se nehrál ve zkrácené podobě, ale až do 25 bodů. Úlohu favorita splnilo družstvo Tatranu Hrušky, které nezaváhalo ani v jednom utkání, kdy neztratilo ani set a odneslo si palmu vítězství. Druhou příčku obsadilo domácí „B“ družstvo, před Sokolem Marefy a Grimou. Pikantní souboj přineslo utkání mezi domácími Sokoly a muži z Grimmy, kdy na obou stranách nastoupili někteří hráči, kteří před 25 léty družbu zahajovali a třebaže dnes již mají téměř důchodový věk dokázali, že volejbal nezapomněli. V utkání si odnesla po velkém boji těsné vítězství Grimma.
V turnaji žen se představila pouze tři družstva a to domácí „A“ družstvo složené z dravého mládí, „B“družstvo Sokola oplývající zkušeností a ženy z bučovické části Marefy. Hrálo se systémem na tři hrané sety. Boj o vítězství přineslo utkání mezi oběma domácími družstvy Sokola, kdy vítězství slavila zkušenost, před mladou generací volejbalistek.
Úroveň hry tentokrát nebyla důležitá, daleko důležitější byla přátelská nálada prožít pěkný den plný pohybu, volejbalového nadšení a radosti ze hry. Závěrečné posezení při kytaře se protáhlo až do pozdních večerních hodin.
 




Výsledky turnaje mužů      Pořadí

Bučovice – Marefy 2 : 0      1. Tatran Hrušky 6 : 0 9
Hrušky – Grimma 2 : 0       2. TJ Sokol Bučovice B 3 : 4 4
Bučovice – Hrušky 0 : 2      3. TJ Sokol Marefy 2 : 4 3
Grimma – Marefy 0 : 2        4. HSV Grimma 2 : 5 2
Hrušky – Marefy 2 : 0
Bučovice – Grimma 1 : 2
 
Výsledky turnaje žen               Pořadí
Bučovice A – Marefy 3 : 0           1. TJ Sokol Bučovice B 6 : 0 6
Marefy – Bučovice B 0 : 3           2. TJ Sokol Bučovice A 3 : 3 3
Bučovice A – Bučovice B 0 : 3     3. TJ Sokol Marefy 0 : 6 0
Aktualizováno ( Středa, 16 Srpen 2017 14:15 )