You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí 2 kola před koncem soutěže drží vedení

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí 2 kola před koncem soutěže drží vedení

Email Tisk PDF
Druhá liga mužů se po odehrání témeř celé jarní části soutěže blíží do svého závěru.
Po delší odmlce přinášíme krátké shrnutí několika zápasů.
Bučovičtí se po vynikajících výkonech a zisku 2 vítězství v derby s Holubicemi dostali poprvé do čela tabulky. Hrál se opravdu skvělý volejbal prvoligové úrovně. Před nádhernou diváckou kulisou si oba týmy sáhly na dno svých sil. Domácí díky několika skvělým individuálním výkonům po 2 výhrách natáhli vítěznou šňůru na rekordních 18 vítězství v řadě a poprvé v soutěži se dostali do čela 2. ligy.
Neméně důležité utkání sehráli bučovičtí další týden na půdě Šlapanic. Formu z derby si bučovičtí přenesli i do tohoto zápasu, který sebevědomě zvládli v poměru 0:3 a protáhli sérii výher na 19 zápasů, což nemá obdobu.
Bohužel ve 20 zápase vystavili šlapaničtí našim hráčům stopku a po výhře 3:2 dali šanci se v tabulce dotáhnout Holubicím na 2 body. Ty ovšem zcela nečekaně podlehly 1:3 Hlučínu a náskok našeho týmu v čele tabulky narostl na 5 bodů.
Po další domácí výhře 3:0,3:1 s celkem Napajedel odjeli naši borci k víkendovému utkání do Nového Jičína. První utkání bylo po týdenní pauze sehráno s množstvím nepřesností na obou stranách. Ovšem v koncovkách byli jistější naši hráči a zvítězili 1:3. Odpolední utkání již bylo jednoznačnou záležitostí našich borců, kteří jednoznačně dominovali v zápase a po výhře 0:3 zvýšili svůj náskok v čele na 6 b., neboť Holubice ztratily bod s Polankou.
V posledním domácím zápase sezony přivítáme tuto sobotu již sestupující tým Sokola Střelice. Očekáváme 6 bodů a před závěrečným zápasem sezony v Drásově se máme šanci stát s předstihem po roční pauze vítězem 2. ligy.
Aktualizováno ( Úterý, 07 Březen 2017 16:00 )