You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí natáhli sérii na 16 vítězství

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí natáhli sérii na 16 vítězství

Email Tisk PDF
Tj Hlučín: TJ SOKOL BUČOVICE
0:3 (-28,-26,-22)
0:3 (-23,-17,-18)
V odloženém utkání hráli naši volejbalisté na půdě aktuálně 4. týmu tabulky ve Hlučíně v nezvyklém čase v 11 hodin po skončení utkání krajského přeboru žen.
Hlučínští, kteří v minulém kole 2x zvítězili v Ostravě bývají pro všechny týmy velmi nepříjemným soupeřem. Dobrá obrana v čele s veteránem Kvapilem na síti, slušný příjem a rychlý útok zdobí hru domácího celku. Bučovičtí odjížděli k zápasu s oslabenou sestavou (chyběli nemocný Dítě, Zajíček, Jelínek a Hovorka s Mikulou). Na poslední chvíli chřipka oslabila nahravače Davida Kromuse, který přesto odehrál skvěle oba zápasy a pomohl nasměovat tým k 6 bodům.
Bodový zisk se však nerodil lehce. Začátek zápasu byl vyrovnaný. My jsme dobře přihrávali a útočili (Auer, Bulko, Mlčůch). Domácím fungovala souhra s Kvapilem a na účku tvrdě smečujícím Kuchařem.
O výsledku rozhodla koncovka 1. setu, kdy jsme Odvraceli 3 setboly a náš hned využili a esem ukončili sadu. Druhé dějství bylo opět vyrovnané a v koncovce rozhodl parádní blok Fíly Auera na Kvapila středem sítě. Třetí set jsme sice trošku zaspali začátek, ovšem koncovku jsme si pohlídali a zvítězili 3:0 za 96 minut.
V odpoledním utkání na bloku vystřídal Dana Sedláka Marek Šimko jinak sestava zůstala stejná. První set jsme kontrolovali a i když jsme ho získali opět jak jinak než v koncovce, tak nebylo pochyb o tom jak zápas dopadne. Domácí posadili Kvapila již jen na lavečku, vyměnili nahravače a jejich výkon i přes snahu klesl. My jsme již jen na smeči nechali odpočinout Petra Nezdařila za Martina Maňase a zápas v poklidném tempu dohráli.
Výsledek a zisk 6 bodů znamená, že jsme se přiblížili vedoucím Holubicím na 2 body. Právě derby s vedoucím týmem tabulky nals čeká tuto sobotu v domácí hale a my máme šanci prodloužit nejen vítěznou sérii ale také poprvé v sezóně jít do čela tabulky!!!!
Tento pikantní dvojzápas se odehraje 4.2. Od 10 hodin VV hale u škol a budeme potřebovat co největší diváckou podporu.
Aktualizováno ( Středa, 01 Únor 2017 15:12 )