You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí natáhli vítěznou sérii na 14 zápasů

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí natáhli vítěznou sérii na 14 zápasů

Email Tisk PDF
TJ POLANKA N Odrou : TJ SOKOL BUČOVICE
2:3 (-20,-22,19,23,-11)
0:3 (-16,-20,-18)

K dalšímu soupeři odjížděli naši borci do Polanky. Velmi brzký odjezd V 6 hodin ráno díky nezvyklému času utkání (9 hodin) znamenal, že většina posádky prospala celou cestu.
Vstup do zápasu se našim hráčům vydařil. Dobře přihrávali, neměli problém s vlastním útokem a brzo vedli 2:0 na sety. Bohužel, jak to bývá, vůbec našim hráčům nevyšel úvod 3. sady. Domácím se kromě univerzála Štefka rozehrál také zkušený smečař Kozák a najednou byli domácí ti, kdo tlačili servisem, lépe útočili a bránili.
Bohužel i změny v naší sestavě nezastavili domácí v jejich výkonu a naše individuální chyby v koncovce 4. sady znamenaly srovnání na 2:2 na sety.
5. set se bučovičtí zkoncentrovali na svůj výkon, zlepšili servis a obranu na síti a utkání, v němž ztratili bod do tabulky dotáhli do vítězného konce 3:2 na sety.
Odpolední utkání domácí i hosté udělali změny v sestavě. V té bučovické nastoupil na liberu Michal Mikula a na univerzálu mladý Martin Maňas. Na blok šel Pepa Mlčůch s Markem Šimkem. Tyto změny se projevily na dobrém výkonu našich hráčů. Pepa na bloku nejen dobře útočil, ale měl i 5 bloků za set a mladý Maňas suverénně pokládal útoky z kůlu a tak za 1 hodinu a 5 minut utkání skončilo poměrem 3:0 v náš prospěch. Tím naši borci natáhli sérii vítězství na 14 zápasů v řadě.
V sobotu 28.1. odjíždí družstvo k přeloženému a velmi důležitému zápasu do Hlučína.
Doma se představí v sobotu 4.2. 2017 s vedoucím týmem soutěže TJ Holubice .