You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí natáhli sérii výher na 10 zápasů v řadě

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí natáhli sérii výher na 10 zápasů v řadě

Email Tisk PDF
TJ SOKOL BUČOVICE - VS Drásov
3:0 (22,23,18)
3:0 (21,20,25)


V posledním dvojzápase před pololetní pauzou přivítali bučovičtí na své palubovce tým z Drásova. Domácí chtěli prodloužit vítěznou sérii zápasů i s uzdraveným nahravačem Davidem Kromusem v sestavě. Od začátku byla patrná sázka obou týmů na riskantní servis. První set měli rozehraný lépe hosté, domácím pomohl ve střední pasáži setu příchod smečaře Petra Nezdařila. Uhraná koncovka přinesla klid do domácí sestavy. Druhý set byl vyrovnaný na obou stranách, na bučovické straně se často prosazoval dobře hrající univerzál Mlčůch, na straně druhé to byl levoruký Pospíšil, který držel prapor hostů. Vedení 2:0 na sety nasměrovalo bučovické ke 3 bodům, neboť třetí set byl jasnou záležitostí domácích.
V odpoledním utkání udělali bučovičtí 5 změn v sestavě. Hru dobře dirigoval nahravač Zajíček, kterému se dařila spolupráce s Filipem Auerem na středu a také univerzálem Pepou Mlčuchem. Nejzajímavější pasáž celého utkání se odehrála v koncovce 3. sady, kdy hosté vedli 22:24, domácí i s trochou štěstí otočili na 25:24, svůj mečbol nevyužil Petr Nezdařil ovšem štěstí zůstalo na bučovické straně po servisu Radovana Dítě, který esem ukončil zápas a stal se hrdinou okamžiku.
Po zaváhání Holubic jsme se dotáhli bodově na čelo tabulky (máme pouze horši skore) a je škoda, že druhá liga má nyní pauzu, neboť sportovní forma některých našich hráču má velmi vysokou úroveň.
První utkání odvetné části sehrajeme na domácí půdě v sobotu 14.1. 2017 s týmem VŠB Ostrava.
Vedení týmu děkuje svým partnerům a fanouškům za dosavadní podporu a všem hráčům přeje klidné prožití vánočních svátků a dobrou sportovní formu v roce 2017.

Zbyněk Čížek
Aktualizováno ( Pondělí, 12 Prosinec 2016 12:17 )