You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí volejbalisté prodloužili sérii na 8 vítězství a jsou již 2.

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí volejbalisté prodloužili sérii na 8 vítězství a jsou již 2.

Email Tisk PDF
TJ Sokol STŘELICE : TJ SOKOL BUČOVICE
0:3 (-13,-15,-25)
0:3 (-17,-13,-16)


V dalším kole zajížděli naši volejbalisté na půdu aktuálně posledního týmu tabulky do STŘELIC. Toto utkání bylo specifické pro naše dva hráče Marka Šimka a Davida Kromuse (toho však nemoc nepustila do zápasu), kteří dříve patřili k oporám domácích.
Utkání přihlížela celkem pěkná divácká návštěva která ovšem neviděla žádný atraktivní volejbal. Rozdíl u obou týmů byl patrný hned od úvodních výměn. Domácí se trápili na příjmu, náhře a také útoku v kůlu, náš tým trápilo spíše sluníčko prosvítající přes okna (přihrávače 1. a 3. set) a občasná ztráta koncentrace při dohrávání bodovek. Nejlepší volejbal se hrál až ve třetím setu, kdy domácí našli optimální sestavu a vedli výrazným rozdílem 3-4 bodů. V koncovce i přes 4 zkažené servisy v řadě dokonce měli za stavu 24:22 (2 setboly). Naši hráči dobře zaservírovali Mlčuchem a dobrou obranou set i zápas dotáhli do vítězného konce.
Odpolední utkání mělo podobný ráz, v našem týmu se vystřídali všichni hráči (poprvé v sezóně pouze 9 lidí) a ziskem 8 vítězství v řadě jsme se posunuli na druhé místo v tabulce.
Jediným špatným momentem byla zpráva ze Znojma, kde hráli junioři Sokola Brno (kde jsme měli 3 hráče) o těžkém zranění ramena univerzála Martina Pavlovského, kterému přejeme brzké uzdravení.
Poslední utkání první části sezóny sehrajeme v sobotu 10.12. na domácí palubovce s tradičním soupeřem z Drásova.