You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí u nováčka bodovali naplno

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí u nováčka bodovali naplno

Email Tisk PDF
TJ NAPAJEDLA: TJ Sokol BUČOVICE
1:3(11,-12,-25,-15)
0:3(-20,-17,-18)


Poslední trošku delší zájezd čekal naše hráče při výjezdu do Napajedel.
Domácí posílení o mladé hráče ze Zlína nastoupili velmi odhodlaně a zatlačili náš tým servisem. Brzo ze hřiště odešel Bejby (R. Dítě), kterého nahradil Jindra Hovorka, nedařilo se ztrátovat téměř nikomu a brzo jsme prohrávali 20:10. Set jsme odevzdali domácím, kteří byli tak překvapeni, že v nástupu do 2. setu brzo prohrávali 2:8. Začali jsme lépe podávat, v obraně na síti se dařilo Jakubu Sedalíkovi a také v útoku se prosazoval Radim Bulko. Set jsme hladce vyhráli 12:25 a vedli i ve třetí sadě 10:16. Pak jsme však přestali hrát, nechali dát šňůru 6 servisů domácího univerzála Gurského a domácí vedli 23:19. Za tohoto stavu přišel na palubovku univerzál Martin Pavlovský, který svým servisem znamenal hrozbu pro domácí a srovnal na 23:23. Poté jsme vždy o bod vedli, ale proměnili až 4. setbol. Uhraná koncovka znamenala psychickou výhodu na naší straně a zápas jsme jasně dohráli do vítězného konce.
V odpoledním utkání jsme udělali několik změn. Tou zásadní bylo zařazení Pepy Mlčúcha poprvé v sezóně na blok, na náhru Tomáš Zajíček a Martin Maňas na smeč. Sestava začala velmi jistě, na účku hrál suverénně Martin Pavlovský a ZAJDA velmi účinně krmil středáka Pepu. Za stavu 16:18 vystřídal na příjmu Jindra Hovorka Martina Maňase a set jsme v klidu dohráli.
Podobný obraz hry byl k vidění i ve druhém setu, v naší hře jsme sehráli i pěkný pipe středem sítě v podání Radima Bulka a hlavně jsme dobře bránili oba kůly. Třetí set již domácí rezignovali střídáním svého univerzála a tak jsme vedli brzo vysokým rozdílem. Za stavu 13:24 jsme však až na popáté otočili a domácím umožnili zaznamenat kosmetickou úpravu výsledku.
Celkově lze říct, že po prvním setu by na nás nikdo nevsadil ani korunu, ovšem nakonec odvážíme 6 bodů a po 2 výhrách Holubic (nový lídr) se přibližujeme k čelu tabulky.
Za zmínku stojí také to, že školník zjistil že mu chybí klíče od hostujícího botníku cca 20 min po našem odjezdu a myslel si že se osádka vozu s Kibem vrátí!! Našel ho Jiří Bence stejně jako svůj rozcvičovací dres u Pepy takže to má 100 Kč za blbost a 100 Kč ztráty a nálezy!!!
Aktualizováno ( Neděle, 13 Listopad 2016 21:31 )