You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Přípravný turnaj 2016

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Přípravný turnaj 2016

Email Tisk PDF
V sobotu 13.8.2016 se na našich kurtech v aleji konal přípravný turnaj mužů a žen, který nahradil tradiční družební turnaj. Skutečnost, že už téměř třicetiletou družbu s našimi německými sportovci nelze jen tak utnout, nám dokázalo mužské družstvo z Grimmy, které projevilo zájem se této naší akce také zúčastnit. Dále přijala pozvání družstva z Orlovic, Hrušek a Maref, které doplnilo naše mužstvo Bučovice B. Některé zápasy ve skupině byly velmi vyrovnané, takže o pořadí na prvním místě rozhodl až vzájemný poměr setů.


Výsledky:
1. Orlovice
2. Hrušky
3. Bučovice B
4. Marefy
5. Grimma


Ve skupině žen bojovala družstva z Maref, Pozdní sběr (složený z hráček Orlovic a Křenovic) a naše áčko/mladé a béčko/krásné. Tradičně velmi napínavý souboj proběhl mezi domácími družstvy, kdy v závěru prvního setu béčko nevyužilo tříbodového náskoku a nakonec prohrálo 24:26 a druhý set v poměru 23:25.

Výsledky:
1. Bučovice A
2. Pozdní sběr
3. Bučovice B
4. Marefy

Turnaj se i díky pěknému volejbalovému počasí vydařil a určitě posloužil jako dobrá příprava na podzimní sezónu. Velké poděkování patří všem organizátorům (hlavně Liborovi a Dóblovi), rozhodčím (Honzovi a Milanovi), firmě JKZ za věcný dar, Luďovi za vzorné občerstvení a Radimovi ještě za příjemné večerní posezení s kytarou.
Aktualizováno ( Čtvrtek, 25 Srpen 2016 12:06 )