You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičti vedli v tabulce pouze den

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičti vedli v tabulce pouze den

Email Tisk PDF
TJ Sokol BUČOVICE : TJ HLUČÍN
3:0 (18,11,20)
3:0(18,14,15)


Do odvetných bojů druhé ligy vstoupili naši hráči s cílem získat 6 bodů a dobře se připravit na utkání jara v Beskydech příští týden. K tomu jim jednak posloužil soupeř a také nová nečekaná posila blokař Marek Šimko, který přestoupil ze Střelic.
V úvodu bylo vidět, že oba týmy ještě nejsou úplně v té nejlepší formě. HLUČÍN vsadil na mladou sestavu a trenér Kvapil tentokrát koučoval pouze z lavičky. Bučovičtí kromě Šimka nasadili od úvodu na smeč mladého odchovance Radovana Dítě, který brzo odhodil trému a byl platným hráčem. V útoku se dařilo smečaři Bulkovi a blokaři Hanzlíkovi. HLUČÍN kromě pár dobrých útoků Kuchaře neměl hráče, který by tým táhl a za 67 minut bylo hotovo.
Odpolední utkání odnahrával Tomáš Zajíček, jinak zůstala domácí sestava stejná. Domácí dobře kombinovali, dařilo se jim na servisu a bloku a za 71 minut zvítězili 3:0 a na krátkou dobu se dostali před Beskydy. Ty měly volno, ale v předehrávaném utkání v neděli zvítězily 0:3,1:3 v Polance N. Odrou.
Další kolo zajíždíme na půdu vedoucích Beskyd, které posílil exbučovický Jambor. Toto utkání zřejmě rozhodne o vítězi 2 ligy!!!!

Sestava: Bulko, Bence, Duda, Dítě, Hanzlík, Hanák, Šimko, Zajíček, Doležel, Nezdařil, Auer
Aktualizováno ( Neděle, 10 Leden 2016 19:39 )