You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí byli vyrovnaným soupeřem Aeru

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí byli vyrovnaným soupeřem Aeru

Email Tisk PDF
TJ SOKOL BUČOVICE : Aero Odolena Voda
1:3 (21,-23,-20,-22)


Ve svém dalším utkání českého poháru naši hráči hostili aktuálně 6 tým extraligy Odolena Vodu.
Ta přijela do Bučovic se všemi hráči základní sestavy krom lehce zraněného univerzála Kramára. Domácím pomohl na postu univerzála Ivo DUBŠ a na bloku se od úvodu objevil Pavel Jelínek. Odolka postavila na náhru Holčíka a nechala odpočívat i Hýského . Tento tah se jí však nevyplatil. Naplněná hala viděla od úvodu velmi dobrý výkon domácích, dobře přihrával Bence, v útoku se dařilo Bulkovi a středem se prosazoval Sedalík.
Hosté se spíše hledali a nedokázali vytvořit patřičný tlak na servisu. Druhý setbol využili bučovičtí a šli do vedení 1:0. Od druhé sady trenér Vojík dal do hry kompletní sestavu s Bartuňkem na náhře, Hýským a Vachouškem na smeči. Hrál se vyrovnaný volejbal, kde na domácí straně v útoku vynikal Ivo DUBŠ a na straně hostí Hýský a středem Slovák Prešinský. O vývoji setu rozhodla koncovka a v ní 2 nepřesné výroky rozhodčích a domácí zkažený servis. Třetí set byla odolka lepší hlavně na servisu, kdy Bartoněk udělal rozdíl 4 bodů od úvodu. Čtvrtá sada se rozhodla v koncovce, kdy domácí už neměli tolik sil zápas dovézt do tie breaku.
250 spokojených diváků odměnilo oba týmy potleskem a především domácí za sympatický výkon podpořený výjimečným individuálním ziskem 22 bodů Ivo Dubše.

Sestava: Auer, Bence, Bulko, Dítě, Duda,DUBŠ, Hanzlík, Hanák,Jelínek, Nezdařil,Sedalík, Zajíček
Aktualizováno ( Neděle, 13 Prosinec 2015 22:24 )