You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Volejbalisté Bučovic uspěli na Lázničkově Memoriálu

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Volejbalisté Bučovic uspěli na Lázničkově Memoriálu

Email Tisk PDF
V sobotu se odehrál v obou halách již 5. ročník silně obsazené ho turnaje mužů - Mem. Karla Lázničky. Pro naše hráče šlo o poslední přípravu před zahájením druhé ligy. Hned úvodní utkání našim hráčům nevyšlo a prohráli se Zlínem 0:2 .O třídu lepší výkon borci předvedli v utkání s několika násobným vítězem 1. ligy týmem sokola Dobřichovic, kdy s přehledem jsme vyhráli 2:0 a čekali na zápas pravdy s kompletním ČZU. Tomu opět dodával energii brazilský trenér Rafa Petry. Hladké vítězství 25:18 utvrdilo bučovické sokoly v tom, že se dá přes Prahu přejít dál a po vítězství v koncovce 2. setu se radovali bučovičtí ze senzačního postupu do semifinále.


Tam bylo nad naše síly extraligové Brno, které v koncovkách uhrálo své vítězství v poměru 2:O a nakonec po výhře 15:9 v tie breaku porazilo Zlín. Naši borci hráli v malém finále o 3 místo s vítězem slovenského poháru celkem SKP KOMÁRNO. Po hladkém vedení 1:0 na sety jsme nedokázali zápas dohrát do konce a smolně prohráli 13:15 .
Stínem zápasu byl velmi slabý až tristní výkon rozhodčích Všetečky a Trumpeše. Naši borci tak skončili sice 4 (nejlepší ze SOKOLSKÝCH týmů) ale svoji hrou zanechali skvělý dojem a také nádhernou kolekcí nových dresů značky Adidas. Děkujeme partnerům této investice (firmě Argos a LUXPLAN).
V sobotu začínají druholigové boje sezony 2015/16 na půdě Hlučína.

Sestava: Auer,Bulko, Bence, Dítě,DUBŠ, Duda, Doležel, Hanzlík, Hanák, Jelínek, Sedalík, Vyhnáček
Aktualizováno ( Neděle, 27 Září 2015 20:10 )