You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí dotáhli soutěž do vítězného konce

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí dotáhli soutěž do vítězného konce

Email Tisk PDF
Tj Sokol Bučovice : TJ TATRAN Litovel
3:0 ( 12,18,17)
3:0 (15,13,14)


Poslední utkání sezony na domácí palubovce odehráli naši hráči s týmem Litovle. Ta je již v soutěži zachráněna a avizovala hned po příjezdu, že jde o její poslední vystoupení ve 2. lize, neboť půjde hrát nižší soutěž.
Naši borci chtěli před posledním zájezdem do Polanky příští týden rozhodnout o celkovém vítězství v soutěži. K tomu jim měly dopomoct 2 výhry. 12 odhodlaných hráčů, kterým chyběl pouze Petr Nezdařil (hory), šla za svým cílem hned od úvodu. Hráči velmi dobře plnili taktické pokyny, dobře podávali a také jejich obrana na síti měla vysokou účinnost. První set tak trval pouze 12 minut a stejný počet míčů hosté v něm uhráli. Druhý i třetí set se odehrával pod taktovkou domácích, jejich útočné akce zakončoval často dobře hrající Ivo Dubš a také Martin Vyhnáček. Za 64 minut tak domácí získali 3 body. Po 30 minutové pauze se do hry zapojili další hráči, kteří pokračovali ve velmi dobrém výkonu a s úsměvem na tváři si došli pro druhé vítězství v poměru 3:0.
Těchto získaných 6 bodů do tabulky znamená, že naši borci již nemůžou být předstiženi a kolo před koncem se stali vítězem 2. ligy. Co je téměř neuvěřitelné, že jde o 7 vítězství v řadě a celkově 8 za 10 let působení ve druhé lize. Tento ojedinělý úspěch bučovického volejbalu v novodobé soutěži druhé ligy budou soupeři velmi těžce překonávat.
Našim hráčům je nutné poděkovat za výbornou reprezentaci našeho oddílu v celém soutěžním ročníku 2014/15 a popřát hodně zdaru v posledním utkání soutěže v Polance n. Odrou.

Hoši děkujem!!!!!!!!!!!!!
Aktualizováno ( Neděle, 15 Březen 2015 22:20 )