You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" 8 statečných vybojovalo 6 důležitých bodů

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

8 statečných vybojovalo 6 důležitých bodů

Email Tisk PDF
VSK VŠB TU OSTRAVA : TJ SOKOL BUČOVICE
0:3 (-17,-10,-12)
0:3 (-13,-14,-16)


V dalším kole zajížděli naši borci do Ostravy. Vysokoškoláci, kteří hrají letos v hale v Pustkovicích, jsou sice poslední, ovšem jejich teoretickou šanci na záchranu zvýšily 2 výhry v minulém kole s Litovlí.
Naše družstvo nastoupilo k tomuto utkání bez marodů Pavla Jelínka a Petra Nezdařila, pracovní povinnosti plnil Marek Sekanina, Jakub Sedalík , Jindra Pavlík a Tomáš Zajíček.
Přes nezvyklý brzký úvod v 9 hodin, který dělal potíže některým našim hráčům (Filip Auer) jsme vstoupili do zápasu dobře a po servisu Jakuba Doležala brzo vedli 4:0. Domácí, kterým pomohl na náhře zapůjčený extraligista z Havířova Holiš měli potíže s příjmem podání a jejich útoky často končily na blocích připravené bučovické obrany. Jednoduchou a chytrou hrou naši hráči navyšovali náskok a první set dovedli do vítězného konce za 22 minut. Další sety byly jednoduchou záležitostí našeho týmu, který v 10 hodin ukončil hodinové trápení domácích proměněným 2. mečbolem.
Ve druhém utkání hraném za 30 minut vystřídal na liberu Jindru Hovorku Radovan Dítě. Výkon našeho týmu byl koncentrovaný a jednoznačně směřoval k zisku dalších 3 bodů. Domácí neměli co nabídnout a za 64 minut jsme získali další 3 body do tabulky.
Celé kolo přineslo většinu očekávaných výsledků až na ztrátu bodu druhých Beskyd v Hlučíně. Před týdenní pauzou se náš náskok v tabulce navýšil na 9 bodů.
V dalším kole dne 7.3. zajíždí náš tým do náhradní haly Brno Purkyňova ulice, kde sehraje své utkání s Teslou Brno (v čase 11 a 15 hodin vždy po zápase KP1 třídy).
Aktualizováno ( Neděle, 22 Únor 2015 20:57 )