You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovičtí získali 5 bodů

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovičtí získali 5 bodů

Email Tisk PDF
Tj Sokol Bučovice : Tj Lignum Morávka
3:0 (16,19,19)
3:2 (19,-19,19,-22,5)


V dalším domácím utkání hostili naši hráči tým z Morávky. Papírové předpoklady předurčily zisk 6 bodů pro domácí, neboť Morávka bojuje na opačném konci tabulky o setrvání v soutěži.
Do utkání nastoupili domácí bez zraněného Marka Sekaniny, Ivo Dubše. Volno dostal Jindra Pavlík a Petr Hanzlík.
Dopolední utkání bylo jasnou záležitostí domácích. Hostům se nedařil skákaný servis a domácím stačil pouze průměrný výkon k zisku 3 bodů v tabulce. V odpoledním utkání vystřídal na bloku Pavla Jelínka Filip Auer a na náhře se objevil Tomáš Zajíček. Na univerzálu začal Jakub Doležal.
Set jsme začali dobře jak útočně tak na liberu jistě přihrával Radovan Dítě. Od druhé sady hosté zlepšili servis a naši hráči udělali několik nevynucených chyb v útoku. To mělo za následek srovnání na 1:1 na sety. Třetí set přišel do hry univerzál Martin Caban hrající své poslední utkání před odletem do USA. Zlepšeným výkonem jsme se dostali do vedení 2:1. Čtvrtý set Morávka začala hrát více kolektivněji a dokázala být úspěšnější zejména v útoku na kůlu. Tam se našim hráčům vůbec nedařilo. Po srovnání na 2:2 se hrál tie break. Ten od úvodu ovládli naši hráči a Morávku k ničemu nepustili. Pro hostující tým však zisk bodu může být velkým povzbuzením do dalších zápasů o udržení v soutěži. Naše družstvo je nakonec po hubenějších týdnech spokojeno se ziskem 5 bodů. V tabulce si polepšilo o bodík před druhým celkem SŠK Beskydy.
Hned po utkání proběhla výroční členská schůze oddílu, které se zúčastnilo 35 členů oddílu!!!
Odměněným hráčem na schůzi se stal univerzál A družstva mužů Jakub Doležal.
Po týdenní pauze zajíždí naše družstvo 7.2. Na palubovku Hlučína.

Ve stejném termínu proběhne v naší hale Valentýnský turnaj mládeže.
Aktualizováno ( Neděle, 25 Leden 2015 16:25 )