You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" V derby získali naši hráči 3 body a 6 karet

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

V derby získali naši hráči 3 body a 6 karet

Email Tisk PDF
TJ Holubice : TJ SOKOL Bučovice
1:3 (-26,21,-20,-19), 3:1 (-18,21,12,22)


V dalším kole zajížděli naši hráči na palubovku třetího týmu tabulky z Holubic. Po sehrané koncovce prvního setu za jasného vedení o 5 bodů v sadě druhé poprvé do utkání vstoupil rozhodčí Konečný, který rozdal nesmyslnou kartu Dubšovi a v zápětí červenou kartu Cabanovi. Tyto verdikty náš tým vykolejily a prohrál druhou sadu. Třetí set se hráči soustředili na svůj výkon a brzo vedli o 10 bodů. Přes mírný pokles koncentrace set hladce dohráli. Čtvrtou sadu rozhodl za stavu 18:18 špatný útok domácích v jednom postavení kdy otočili až na šestý pokus.
Zisk 3 bodů byl pro bučovické hráče zasloužený.
Odpolední utkání domácí udělali změnu na liberu kdy Hejnu nahradil Handlíř. Bučovičtí udělali změny 2 (Filip Auer nahradil Ivo Dubše a na univerzálu přepustil své místo Martin Caban Jakubu Doležalovi).
Lepší vstup do utkání měli bučovičtí, kteří zvítězili v první sadě v poměru 25:18, druhý set udělali několik nevynucených chyb a domácí srovnali na 1:1.
V úvodu třetí sady před servisem Nezdařila vstoupil do utkání podruhé rozhodčí Konečný který v rychlém sledu udělil 2 červené karty Nezdařilovi a Sedalíkovi a totálně tím rozložil hru bučovických hráčů. Jejich výkon byl poznamenán zejména po psychické stránce a sadu hladce odevzdali domácím. I přes změny v sestavě a návrat Dubše a Cabana již rozjetí domácí zápas dotáhli do vítězného konce.
Emoce cloumaly s hráči ještě dlouho po skončení utkání a o dalším působení po nízkém bodování slabého výkonu pouze 1 rozhodčího Konečného, neboť druhý nepřijel vůbec !!!!! rozhodne disciplinární komise ČVF.
Aktualizováno ( Neděle, 18 Leden 2015 22:33 )