You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Bučovická marodka se rozšířila

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovická marodka se rozšířila

Email Tisk PDF

TJ SOKOL BUČOVICE - VSK VŠB TU OSTRAVA
3:1 (26,14,-16,14)
3:0 (18,15,11)


V dalším kolem nastoupili domácí volejbalisté v ještě menším počtu hráčů než minule v Drásově. Koleno nedovolilo nastoupit smečaři Jindřichu Hovorkovi, s loktem laboroval Petr Nezdařil, který však hrál, dále chyběli Vyhnáček M., Zajíček T. (zraněni), Auer F. ,A Sekanina M. Sedalík J. Chyběli kvůli pracovním povinnostem.
8 statečných čelilo kompletní 12 hráčů z Ostravy. Ti neměli v utkání co ztratit. Po úvodním vedení set dospěl do koncovky, kde domácí odvraceli 2 setboly. Set ukončil esem na lajnu Pavel Jelínek.
Druhý set byli bučovičtí jasně lepší ve všech činnostech. Třetí naopak se nedařilo na příjmu a v útoku. Čtvrtý set nabídl divákům dobrý volejbal z domácí strany a celkové vítězství 3:1.
Odpolední utkání zastihlo domácí ve výjimečné pohodě!! V útoku exceloval Ivo Dubš a nový univerzál Jakub Doležel. Svoje umění naplno ukázal Jindra Pavlík, který svoji výtečnou hrou nasměřoval oslabený tým k 6 bodům!!!
Po týdenní pauze sehrajeme přeložené utkání s Teslou Brno 29.11. v netradičním čase 14 a 17 hodin na domácí palubovce!!!
Aktualizováno ( Neděle, 16 Listopad 2014 20:13 )