You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Muži SKP Kometa Brno - Bučovice B

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Muži SKP Kometa Brno - Bučovice B

Email Tisk PDF
3:0 (18, 13, 20)
3:0 (25, 17, 22)


Tuto sobotu jsme si po týdnu znovu zajeli do Brna, kde jsme v dohrávce zkusili získat poslední body do podzimní tabulky. Čekal nás neznámý soupeř – SKP Kometa Brno. Je to početná skvadra mladých perspektivních borců, kteří se zatím místy sehrávají, ale do budoucna mají potenciál předvádět kvalitní volejbal.
Oba dva zápasy patřily k tomu nejslabšímu, co jsme za poslední měsíce předvedli. Ačkoliv jsme byli v téměř kompletní sestavě, náš výkon tomu vůbec neodpovídal. Namísto toho, abychom generační rozdíl zkušeností využili ve svůj prospěch, byli jsme to opět my, kdo soupeře přehrál v počtu nevynucených chyb, jako vždy na všech postech. Slabý servis s množstvím zkažených podání v tu nejméně vhodnou chvíli, přítah jedna velká tragédie, nahrávači s tím moc dělat nemohli, o útoku se po dnešku nedá mluvit vůbec, z mezihry jsme taky nevytěžili ani bod navíc, nasazení a motivace hráčů většinou na bodu nula. Soupeř na nás sice skoro netlačil a hodně chyboval, jenže my ještě víc. Pokud jsme se už dostali do vyrovnané koncovky, tak na vítězství v setech stačilo Kometě jen trochu víc se zkoncentrovat, nezkazit, nějak přehrát, a zbytek jsme „zařídili“ my. Sestavou jsme točili jak na ruletě, ale bez většího efektu.


Zimní přestávku tak přečkáme na nelichotivém předposledním místě s náskokem pěti bodů na poslední Rájcem-Jestřebí, který má ovšem ještě dva zápasy k dobru.
Sestava: všichni kromě Michala K.