You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Muži Útěchov - Bučovice B

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Muži Útěchov - Bučovice B

Email Tisk PDF
3:0 (12, 14, 14)
3:1 (18, 14, -22, 17)


V předposledním kole podzimní části (příští týden ještě dohráváme přeložené utkání na Kometě) jsme vyrazili nečekaně do Brna na Svrateckou zkusit urvat body s Útěchovem, který dlouhodobě okupuje horní příčky naší tabulky. Na jaře se nám podařilo porazit je, takže jakási teoretická šance na případný bodový úspěch tu byla.
Ovšem prakticky to byl propadák, ve kterém jsme hráli hlavní roli opět my a naše chyby. Všechny tři sety prvního zápasu byly jako přes kopírák. Soupeř dal za set 4-5 bodů útokem, což mu v pohodě stačilo na konečný rozdíl třídy. O zbytek jsme se postarali my, velmi slabým výkonem při všech činnostech, kterým kralovala mezihra. Míče zdarma jsme nebyli schopni zpracovat a založit z nich útok. Pokud už zřídka přišla nějaká naše vydařená akce, byla vzápětí degradována množstvím nepochopitelných chyb. Hladká prohra 3:0.


Po výkonu okresní úrovně jsme si dali hodinovou pauzu, abychom něco vymysleli. Nic zásadního ale nepřišlo, a tak jsme i ve druhém zápase opět prohrávali po chvíli hladce 2:0. Ve třetím setu se nám povedl úvod, ve kterém jsme si nahrabali pár bodů. To nás nakoplo, a ačkoliv pak soupeř pomalu z našeho vedení ukrajoval, stačil nám náskok na vítězství v setu. Ve čtvrtém setu jsme ale nedokázali navázat na předchozí dobrou hru. I když jsme se snažili, tak na takového soupeře, tj. soupeře, který sice nijak zásadně netlačí, ale hlavně nekazí, to stejně nestačilo. Od úvodu posledního setu si Útěchov držel náskok, který už nepustil. O něco méně krutá prohra 3:1.
Sestava: Libor náhra, Ivan libero, Víťa + Dóbl střed, Micin, Tomáš P. a Radek bomba, Michal K. + Kuba účko.
Aktualizováno ( Pondělí, 13 Říjen 2014 20:30 )