You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Ženy: Bučovice „B“ - Vítovice „A“

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Ženy: Bučovice „B“ - Vítovice „A“

Email Tisk PDF
2 : 3 (21:25, 25:21, 25:21, 20:25, 14:16)

Podzimní sezónu jsme zahájily na domácí půdě s vítkovickým Áčkem. Soupeřky přijely v šesti bez hlavní opory, takže se zdálo, že vítězství bychom mohly „urvat“ bez větších potíží. Trochu jsme se přepočítaly, protože i když děvčata byla jen v šesti, únava na nich nebyla znát, což se o nás říci nedá - naštěstí nás bylo osm.
Zápas byl velmi vyrovnaný, žádný set nebyl odevzdaný ani z jedné strany. Probíhaly dlouhé výměny, kdy bylo těžké zakončit. Na soupeřky platily jen tvrdé smeče, zalít míč nebylo kam, protože soupeřky stály v postavení, skoro se zdálo, že je jich na hřišti víc jak šest . Do konce zápasu nebylo jasné, kdo se bude radovat z vítězství. Nakonec si vítězství po urputném boji odvezly děvčata z Vítovic díky našim vlastním chybám.
Myslím, že po prázdninové přestávce jsme mohly být s předvedeným výkonem spokojeni, takže občerstvení na zahrádce na Kaťáku jsme si zasloužily, i když jsme jen „o prsa“ nevyhrály!

Sestava: Hermannová P., Petrželová D., Červinková E., Vránová M., Sedlářová I., Hoňková L., Kachlíková P., Kachlíková M.
Aktualizováno ( Čtvrtek, 04 Září 2014 13:55 )