You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Celková zpráva jarní sezóny - Ženy B

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Celková zpráva jarní sezóny - Ženy B

Email Tisk PDF
První zápas jsme odehrály na žádost hostujících Šlapanic ještě před začátkem sezony. Protože počasí bylo spíše zimní, sešly jsme se na druhý pokus v bučovické hale a prohru 1:3 probraly u Ludě v Aqua. Těšil nás i ten jeden set, protože mladé vysoké hráčky pod vedením šikovného trenéra většinou tuto soutěž vedou.
8.5. následoval již tradiční turnaj v Marefách a tak jsme využily místních hráček a po ukončení turnaje odehrály ještě podzimní zápas, který skončil 3:0 pro nás.
Následovaly Pozořice, kdy opět udeřila zima, a proto jsme cestovaly do hale v Sivicích, kde jsme prohrály 0:3.
Do Vítovic, za hráčkami družstva A týmu, jsme se vydaly po místním koštu vína a za stálého přeprchávání opět prohrály 0:3. Nedařil se nám příjem a tím pádem celkově hra nestála za nic.
Naopak vítězství 3:0 jsme předvedly na domácích kurtech s holkami z Maref.
Do Orlovic jsme vyrazily v počtu 6ti hráček a po několika letech vyhrály a to v tie breaku. (tzv. jsme se tahaly a v pátém setu jsme využily jejich rozpoložení). Po ukončení zápasu jsme dostaly občerstvení od našeho kamaráda Jirky Růžičky a spěchaly na zaslouženou bečku, pořádanou našimi chlapci na ukončení sezony.
A abychom ty naše výsledky měly pestré, pro prohru také v tie breaku jsme si jely v pátek do Křenovic. Jejich tvrdé a téměř bezchybné podání nám neumožnilo lepšího konce.
S Vítovicemi B jsme se setkaly v úterý místo tréninku, kdy teploty dosahovaly letních veder. Děvčata se nám zdála být šikovnější jak z A týmu, ale i přes to, po prostřídání a pomoci našich mladších hráček, jsme zvítězily 3:1.
Na závěr jsme odehrály ještě podzimní zápas s Křenovicemi. Tentokrát jsme nad očekávání lehce vyhrály 3:0. Jsme rády, že tuto sezonu se nám podařilo, až na pár výjimek, odehrát v daných termínech a hlavně bez zranění.

Sestava: Draha, Dáša, Eva, Iva, Marcela, Míša, Jana, Lucka, Petra a nadějné hráčky mladších ročníků.
Aktualizováno ( Čtvrtek, 19 Červen 2014 11:19 )