You are here: Home ČLÁNKY ŽÁCI a KADETI Závěrečná kola smíšeného OP žáků a žákyň

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Závěrečná kola smíšeného OP žáků a žákyň

Email Tisk PDF
V sobotu 31. května proběhla ve Vyškově závěrečná dvě kola smíšeného OP žáků a žákyň. V předchozím kole, které se hrálo u nás v Bučovicích, žáci startovali v nejvyšší skupině spolu s Vítovicemi A a Šlapanicemi. V obou zápasech odešli poraženi vždy 2 : 0. Žákyně startovaly ve skupině C, kde porazily Vyškov C 2 : 0 a Vítovice B 2 : 1. Tak se v 8. kole potkala obě naše družstva ve skupině B. Žáci zvítězili nad žáky s Vyškova 2 : 0, podlehli však našim žákyním rovněž 2 : 0. Žákyně nedovedly svůj výkon proti našim klukům zopakovat a Vyškovu H podlehli 2 : 0. O pořadí v této skupině tak rozhodoval poměr míčů. Ten vynesl žáky opět do skupiny A, bohužel naše žákyně do nejnižší skupiny C.


V posledním kole tak žáci opět nastoupili proti nejlepším družstvům přeboru, Vítovicím A a Šlapanicím. I když oběma soupeřům podlehli, na každého uhráli set a to byl určitý posun v jejich hře oproti předcházejícímu měření s těmito soupeři. Našim žákyním se v posledním kole již tak nedařilo a ve skupině C sice zvítězily nad Vyškovem C 2 : 1, ale podlehly Vítovicím B 2 : 0. V konečné tabulce OP tak žákyně obsadily čtvrtou příčku a žáci skončili pátí.

Družstvo žáků hrálo v sestavě: Lukáš Kubíček, Honza Zbytek, Ondra Janega, Bert Budík, Vojta Pajtl, Matyáš Žert a Vilda Gottwald.

Družstvo žákyň: Jana Kremzová, Karolína Kolaříková, Nikol Kupková, Aneta Koudelková, Vendula Pospíšilová, Klára Vajdová a Bára Budíková.


Aktualizováno ( Pátek, 06 Červen 2014 21:19 )