You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Májový turnaj mužů 2014

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Májový turnaj mužů 2014

Email Tisk PDF

41. ročník tradičního volejbalového turnaje

1. 5. 2014

Letošním ročníkem zahájil Májový turnaj mužů ve volejbale již pátou dekádu svého trvání a znovu potvrdil, že ve sportovním kalendáři volejbalového oddílu má své výjimečné postavení.
Přestože výsledkově nedopadl pro domácí tým nijak lichotivě ( hoši obsadili poslední 5. místo), pak v ostatních aspektech se turnaj vydařil náramně.
Počínaje bezchybným počasím a konče předvedenými výkony zúčastněných týmů. Letošní ročník se mohl pochlubit velmi solidním obsazením, když pozvání přijala družstva : TJ Holubice, Sokol Šlapanice, Sokol Marefy a VS Drásov.
Vcelku podle očekávání si umístění na pomyslné „bedně“ vybojovala družstva Šlapanic, Drásova a Holubic, jejichž mladí hráči předváděli pestrý a dynamický volejbal. Domácí borci pojali turnaj jako přípravu na blížící se mistrovskou soutěž a na hřišti se poctivě vystřídala celá domácí lavička. Ovšem dvě porážky a dvě remízy stačily na zmíněné 5. místo, i když jen díky horšímu poměru míčů.

Výsledky domácích:
  • Bučovice - Šlapanice 0 : 2 (-15, -18)
  • Bučovice - Drásov 0 : 2 (-21, -18)
  • Bučovice - Marefy 1 : 1 (25, -15)
  • Bučovice - Holubice 1 : 1 (-14, 25)
Výsledné pořadí:
  1. TJ Sokol Šlapanice
  2. VS Drásov
  3. TJ Holubice
  4. TJ Sokol Marefy
  5. TJ Sokol Bučovice
Sestava: Procházka Libor, Reichman Michal, Černý Radek, Kurfiřt Tomáš, Doupovec Radim, Kusala Ivan, Sedlář Jindřich, Sedlář Víťa, Pavlík Tomáš, Němec Michal
Aktualizováno ( Pátek, 02 Květen 2014 21:14 )