You are here: Home ČLÁNKY ŽÁCI a KADETI Sdružený OP žákyň a žáků

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Sdružený OP žákyň a žáků

Email Tisk PDF
V neděli 13. 4. 2014 pokračoval OP žákyň a žáků v hale v Rousínově 5. a 6. kolem. Našim družstvům se dařilo se střídavým úspěchem. Žáci v 5. kole startovali v nejslabší skupině C a zvítězili v obou utkáních a to s Vítovicemi B a s Vyškovem C, vždy 2 : 0. Tím si zajistili postup do 6. kola do skupiny B. Naopak žákyně startovaly v nejvyšší skupině A, ale v prvním utkání podlehly Vítovicím A 1 : 2 a v druhém zápase nestačily na Vyškov H a prohrály 0 : 2. To znamenalo sestup do skupiny B. V 6. kole tak narazila obě naše družstva na sebe. V utkání byly úspěšnější žáci a zvítězili 2 : 0. Také ve svém druhém utkání této skupiny bylo družstvo žáků úspěšné a po boji vyhrálo nad Vyškovem D 2 : 1 a zajistili si tak postup v dalším kole do nejsilnější skupiny A. V této skupině se utkají s Vítovicemi A a Šlapanicemi. Bohužel žákyním se nedařilo, ve svém druhém utkání této skupiny podlehlo Vyškovu D 1 : 2 a sestoupilo tak do skupiny C, kde dále startují Vítovice B a Vyškov C.

Družstvo žáků hrálo v sestavě: Lukáš Kubíček, Honza Zbytek, Vojta Pajtl, Ondra Janega, Štěpán Bílek, Bert Budík a Vilda Gottwald.

Za žákyně hrály: Jana Kremzová, Bára Budíková, Eliška Kučerová, Vendula Pospíšilová, Klára Vajdová, Karolína Kolaříková a Aneta Koudelková.
Aktualizováno ( Pátek, 18 Duben 2014 21:27 )