You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "B" Turnaj Hrušovany u Brna

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Turnaj Hrušovany u Brna

Email Tisk PDF
Na sobotu 1.3. jsme přijali pozvání na turnaj do Hrušovan u/B. Po příjezdu bylo jasné, že to bude na dlouho, protože se prezentovalo 5 družstev a hrálo se v hale na jednom kurtu.


Hned v prvním zápase jsme nastoupili proti mladému ambicióznímu celku z Drásova. Průběh zápasu byl vcelku vyrovnaný, ale soupeř nám vždy na začátku setu odskočil o pár bodů, což se ukázalo jako rozhodující. Porážku 2:0 jsme sice očekávali, ale za předvedenou hru jsme se nemuseli stydět. Druhý zápas proti Bystrci byl zcela v naší režii a soupeř neměl žádnou šanci na úspěch. Třetí zápas proti tradičnímu soupeři z Hrušovan nad Jevišovkou byl místy velice volejbalový. Soupeř nás nepřekvapil svým útokem po lajně, který jsme očekávali, ale bohužel jsme na toto nenašli účinnou protizbraň. Pak nám odešel příjem podání a i štěstí se přestěhovalo do řad soupeřů a porážka 2:0 byla na světě. Poslední zápas jsme zvládli naopak velice zkušeně a porazili domácí borce 2:0 bez zbytečného zaváhání.
Jelikož jsme měli mezi každým zápasem vždy přestávku. Nemohli jsme jinak než vyzkoušet místní občerstvení, kde jsme ochutnali pivo, víno, slivovici, klobásek a zákusek.
Nakonec jsme suše konstatovali, tak jako na začátku "vše proběhlo podle plánu".
Konečné 3. místo bylo tedy slušným výsledkem.

Sestava: Libor, Micin, Radek, Bob, Tom a Mydloch







Konečné pořadí turnaje:
  1. Drásov
  2. Hrušovany n/J
  3. Bučovice
  4. Hrušovany u/B
  5. Bystrc
Aktualizováno ( Pátek, 21 Březen 2014 10:08 )