You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" TJ Tatran Litovel : TJ Sokol Bučovice

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

TJ Tatran Litovel : TJ Sokol Bučovice

Email Tisk PDF
TJ Tatran Litovel:TJ Sokol Bučovice
     0:3 (-19,-21,-18)
     0:3 (-20,-17,-23)

Po třítýdenní pauze se opět rozeběhla odvetná část druholigových soutěží. Naši borci zavítali do Litovle, kterou v průběhu podzimu posílil zkušený extraligový nahrávač Pavel Holčik.
Již úvod ukázal, že vyhraje družstvo které udělá méně chyb. Domácí nastoupili s určitým respektem a Holčíkem jen na lavičce. Bučovičtí bez zraněného Jindry Pavlíka a Michala Mikuly a také bez absentujících Martina Hrocha a Pavla Jelínka.
Domácí po celý první zápas ani jednou nevedli a bučovičtí neměli vážné problémy v útoku. V kůlu se dařilo Jindřichu Hovorkovi spolu s Ivo Dubšem a po rozehřátí několikrát ubránil v poli dobře hrající Marek Sekanina na liberu útok domácích a tak za 67 minut nebylo co řešit.
Odveta se hrála až za 2 hodiny a hned v úvodu při rozcvičce se nažhavil Peťa Nezdařil s jejich blokařem při vzájemném trefování. Domácí byli při účasti Holčíka živější v útoku ovšem na liberu a při obraně jim scházel větší klid.
Bučovičtí také prostřídali, za Filipa Auera přišel Petr Hanzlík a na smeč Martin Vyhnáček za Jindru Hovorku. Po hladkém vedení 2:0 na sety domácí hala ožila při vedení 6:0.
Po domluvě o time outu a koncentraci se na hru bučovičtí otočili stav a vedli 7:9, 9:12 až do koncovky 17:21. Domácí ještě servisem Černého a dobrou obranou snížili na 22:23 a dokonce dorovnali na 23:23. Poté útokem Martin Vyhnáček zařídil mečbol, který jednoblokem proměnil Jakub Sedalík.
Při zisku 6 bodů a zaváhání Holubic po prohře 3:1 v Ostravě se na druhé místo vyhoupli Palkovice, které budou naším dalším domácím soupeřem v sobotu 18.1. 2014.
Aktualizováno ( Sobota, 11 Leden 2014 18:12 )