You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" DTJ Polanka nad Odrou - Tj Sokol Bučovice

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

DTJ Polanka nad Odrou - Tj Sokol Bučovice

Email Tisk PDF
TJ Sokol Šlapanice - TJ Sokol Bučovice DTJ Polanka nad Odrou : Tj Sokol Bučovice
     2:3 (-18,-22,17,23,-4)
     0:3 (-19,-23,-14)

 
 
Bučovičtí se představili na půdě nováčka z Polanky, která hraje svá utkání v netradičním čase již od 9 hodin. Na jeden z nejdelších výletů se volejbalisté vydali před šestou hodinou ranní.
9 statečných se po 2 hodinách objevilo v hale, kde zjistili, že důvodem takto brzo hraných utkání není souběh s juniorkama, ale zkrátka výhoda pro domácí tým. Spolu s 16 oC se tak bučovičtí museli vyrovnat s ne příliš volejbalovým prostředím. V úvodních 2 setech byl patrný respekt domácích k bučovickému kádru a výsledkem bylo jasné vedení 0:2 na sety. Místo dotažení utkání do konce bučovičtí přestali účinně hrát středem sítě a po nepřesném příjmu se jejich útočná hra vyrovnala domácím především hrou na 4 ruce v kůlu.Tam se již delší čas trápíme, a tak není divu, že domácí srovnali a hlavně po zisku 4. setu jako by nevěřili tomu, že získali bod. Tie break ukázal rozdíl mezi oběma týmy. Přes výhru 15:4 a ztrátu bodu v tabulce na vedoucí Drásov za výhru 3:2 šlo o 4 tie break z posledních 4 zápasů.
Odpolední utkání bylo jasnou záležitostí bučovických hráčů. Jediným pozitivem kromě hladkého vítězství byl návrat po zranění univerzála Ivo Dubše ( jehož sval však není úplně doléčen ) a především smečaře Martina Vyhnáčka, který vystřídal lehce zraněného Jindru Hovorku.
Po týdenní pauze nastoupí bučovičtí v netradičním čase i termínu k dalšímu mistrovskému utkání a to v neděli 1.12. Ve 13 a 16 hodin na domácí palubovce s týmem TJ Hlučín.
Aktualizováno ( Pondělí, 18 Listopad 2013 21:29 )