You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "A" Tj Sokol Šlapanice - Tj Sokol Bučovice

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Tj Sokol Šlapanice - Tj Sokol Bučovice

Email Tisk PDF
TJ Sokol Šlapanice - TJ Sokol Bučovice
 
Tj Sokol Šlapanice : Tj Sokol Bučovice
     0:3 (-24,-14,-11)
     2:3 (-19,19,-19,28,-9)

 
 
Po týdenní přestávce pokračovala 2. liga svým 4. kolem. V něm se střetly 2 sokolské týmy s rozdílnou ambicí. Domácím jde v soutěži především o udržení. Bučovičtí patří k největším favoritům soutěže.
První utkání tomu jasně napovídalo. První set domácí bučovickým sekundovali dobrým servisem a dařil se jim útok z hlavního kůlu. Druhý set však bučovičtí obranu zlepšili, vynikal především Martin Hroch v počtu ubráněných míčů a další 2 sety byly jednoduchou záležitostí favorita. Stinnou stránkou utkání bylo zranění nahrávače Jambora ( výron)
Po pauze se bučovickým hráčům opět nevyhnuly zdravotní potíže. Při rozcvičce se zranil Ivo Dubš se svalem a tak se bučovičtí ocitli bez univerzála. Přes zranění tam musel nastoupit s ortézou Jambor. Po vedení 1:0, 2:1 na sety o výsledku rozhodl 4. set a nevyužité 2 setboly a mentální chyby našich hráčů. Tie break se v první polovině odehrál v režii heroicky hrajících v poli i na servisu domácích. Ti po vedení 8:6 začali pomýšlet na více než 1 bod. Ovšem proti byl Petr Nezdařil, který několikrát za sebou skvěle ubránil na síti a nasměroval bučovické k utrápenému vítězství v poměru 3:2 a ztrátě bodu. Ta i přes ostatní výsledky vedla k tomu, že se bučovičtí poprvé objevili v čele tabulky.
Co je však mnohem horší, že zdravotní stav neumožní nastoupit v derby Ivo Dubšovi, nahrávači Jindřichu Pavlíkovi, jenž si zlomil v sobotu zápěstí při rekreačním sportu a otazník visí nad dlouhodobým marodem Martinem Vyhnáčkem. Možná nejnadějněji vypadá zdravotní stav Tomáše Jambora.
Přes toto torzo půjde o nejkvalitnější utkání podzimu na domácí půdě a střet 1. se třetím týmem tabulky TJ Holubice. Utkání bude pikantní pro jejich 2 bývalé hráče Jakuba Sedalíka a Peťu Nezdařila.
Aktualizováno ( Neděle, 03 Listopad 2013 20:14 )