You are here: Home ČLÁNKY ODDÍL Nové oplocení areálu /14.7.2012/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Nové oplocení areálu /14.7.2012/

Email Tisk PDF

Náš volejbalový stánek prochází od jarních měsíců roku 2012 postupnou rekonstrukcí a vylepšeními, která by měla členům našeho oddílu zpříjemnit jejich sportování. FOTO
Především se jedná o vybudování zcela nového oplocení celého volejbalového areálu, na kterém se vedení oddílu shodlo již v závěru minulého roku. Od konce měsíce března tak proběhla řada brigád, které výrazně změnily tvář našeho areálu. Z variant, které se nabízely, byla nakonec zvolena ta, která nejen nahrazovala stávající oplocení, ale zahrnovala i vybudování opěrné zídky podél západní strany areálu, tedy od silnice. Že se jednalo o akci náročnou nejen po stránce finanční, ale i pracovní, netřeba zdůrazňovat. Relativně rychlá realizace znamenala, že smeče účastníků Májového turnaje (21.4.),  již spolehlivě zachytával nový plot.
Přestože tato investiční akce vyvolala řadu emocí na různých úrovních a u různých členů TJ Sokol, jsem přesvědčen, že investice do našeho stánku byla nejen potřebná, ale i zasloužená. Mnoho let se totiž do našeho sportoviště prakticky neinvestovala ani koruna.
Chci poděkovat všem, kteří přiložili ruku k dílu, a doufám, že nám všem ještě vydrží energie a síla na dokončení  další akce nemalého rozsahu a tou je nový chodník ze zámkové dlažby podél tenisových kurtů. Realizace této akce je právě v plném proudu.
Ale o tom možná zase příště.