You are here: Home ČLÁNKY MUŽI "C" Bučovice - Letonice /1.6.2012/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Letonice /1.6.2012/

Email Tisk PDF
okresní přebor II --- muži"C" --- 1.6.2012--- 9. kolo
Bučovice : Letonice
FOTO

0 :
3
(-19, -15, -10)

Na Den dětí v  pátek 1.6.2012 přivítalo mužské céčko doma družstvo Letonic. Díky zimním přátelákům jsme s tímto soupeřem odehráli více vzájemných utkání, než se všemi ostatními mužstvy této soutěže dohromady. Celkem vyrovnaná vzájemná bilance nás v boji o body do tabulky nenechala papírově zcela bez šancí. Ovšem realita byla naprosto jiná.

K zápasu se tentokrát dostavilo pouze šest našich juniorů, a tak do výměn zasáhl na postu druhého nahravače i trenér Radim Doupovec. Z utkání byli omluveni hned dva smečaři základní šestky Radovan Dítě a Michal Stehlík. Kromě nich chyběli dlouhodobě absentující Petr Homola a  Matěj Toman.
Absence Radovana Dítěte znovu potvrdila, že bez tohoto hráče je mužské Céčko poloviční. Jeho dovednosti chyběly našemu družstvu na všech postech a nenašel se žádný jiný hráč, který by ho aspoň při některé činnosti dokázal zastoupit. Během celého zápasu jsme soupeře jen dotahovali, přičemž rozhodující náskoky si Letonice, snad s vyjímkou první sady, připravovali  hned v úvodech setů. Hráli jsme bojácně, od čehož se odvíjela i nepřesnost a chybovost. Za celý zápas jsme si dokázali připravit jen minimum úspěšných útoků, které by šly spočítat na prstech jedné ruky. S rostoucím rozdílem skóre jsme byli více a více pasivnější. Bohužel jsme dnes předvedli nejslabší výkon celé sezóny, což nemohlo znamenat nic jiného než jasnou prohru 0:3.
Sestava: Sedlář V., Machala M., Kříž J. Čulík M., Sehnalík R., Sobotka R., Doupovec R, trenér Reichman M.