You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Bučovice - Marefy /12.5.2012/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Marefy /12.5.2012/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"B" --- 12.5.2012 --- 12.kolo
Bučovice"B"
-
Marefy
3 :
0
3 : 0

Tuto sobotu jsme konečně odehrály první zápas této sezony a hlavně ukončily podzimní část s Marefama. I když počasí nasvědčovalo spíše tomu
podzimu, nakonec se nám podařilo za doprovodu deště odehrát všech 6 setů.
Do hry jsme šly s tím, že radarové snímky naznačují ústup mraků, ale tentokrát to naší informátorce Drahušce – Rosničce nevyšlo. Hustější déšť jsme přečkaly v kabině a pak se rychle vrhly na přírodně postříkaný plac. Zpočátku hra připomínala žáčkovské „přepincávání“, ale v druhém setu jsme si zvykly na mokrý míč a těžké podmínky. Šňůrou podání nám pomohla naše kapitánka Míša Vránová, a tak první zápas byl ukončen 3:0.
Řádně jsme nastoupily, odzdravily a začaly podzimní část. Druhý set se nám vlastníma chybama a  nepozorností stal dramatickým. Nakonec jsme se vzpamatovaly a dohrály set za stavu 26:24. Poslední jsme urychlily, neboť jsme se už viděly na 40tinách naší nahrávačky Kuni. Takže jsme náročnou sportovně-kulturní sobotu zakončily v ranních hodinách.
Na závěr bych chtěla poděkovat našemu rozhodčímu Jakubovi, který s námi nejen počasí, ale hlavně tu naši kostrbatou hru vydržel.

Sestava: Draha, Dáša, Eva, Marcela, Petra, Míša, Lucka