You are here: Home ČLÁNKY ODDÍL Talent roku 2011 - anketa oddílu volejbalu

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Talent roku 2011 - anketa oddílu volejbalu

Email Tisk PDF

Volejbalový oddíl pravidelně na svých  výročních  členských schůzích vyhodnocuje a odměňuje mladé a nadějné  adepty svého sportu. V minulosti to bývala soutěž o nejlepšího sportovce oddílu, v současnosti se pak jedná o anketu s názvem „TALENT ROKU“, neboť lépe vyjadřuje zaměření ankety, což je snaha ocenit mladé, talentované hráče či hráčky, kteří mají předpoklady ve volejbale vyniknout.
V letošním roce padla volba na člena družstva juniorů, které vede trenérská dvojice Michal Reichman a Radim Doupovec.  Na výroční členské schůzi volejbalového oddílu, která proběhla v neděli 15.1.2012,  se oceněným  hráčem a tedy talentem roku 2011  stal   Michal STEHLÍK.  ( ročník 1997)
Michal začínal s fotbalem, avšak  později přesedlal na volejbal a rozhodně udělal dobře. Trenéři na něm oceňují především výbornou tréninkovou morálku, kdy jeho účast a nasazení v trénincích je opravdu příkladné.  To se projevilo i na jeho výrazném volejbalovém růstu v uplynulém roce. Přestože patří v družstvu k těm nejmladším a vzrůstově menším hráčům,  zcela zaslouženě se na postu smečaře stal hráčem základní šestky a má všechny předpoklady k dalšímu volejbalovému růstu.
Michale, gratulujeme !