You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Juliánov- Bučovice /8.10.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Juliánov- Bučovice /8.10.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---8.10.2011--- 13. a 14. kolo
Juliánov
:
Bučovice


1 :
3
(-22,15,-17,-17)
2 : 3 17,-15,21,-21,-14

Oproti min.týdnu, kdy bylo opravdu krásně, se dnes obloha zatáhla. Teplota se vyšplhala jen do 10°C a při příjezdu do Brna začalo opět pršet. Bylo jasné, že si dnešní zápas užijeme v teplé, za to mírně stísněné tělocvičně – Sokolovně.

 

Začaly jsme hru na jednu nahrávačku Katku V. a s liberem Peťkou G..Nenechaly jsme se nikterak rozhodit prostředím a téměř bezchybně jsme dotáhly 1.set do vítězného konce 25:22. Bohužel ve 2.setu nám uteklo pár příjmů a už jsme značně pokulhávaly za soupeřkami. Bylo srovnáno na 1:1. Ve 3.a 4.setu  jsme však opět získaly mírnou převahu . Sice holky z Juliánova měly výborný příjem a souhru v poli, ale na náš dnešní razantní útok a podání byly krátké. Nečekaná výhra 3:1 nás opravdu potěšila.

Odpolední zápas byl jako na houpačce.  Na obou stranách ubylo sil a chyb na opak přibylo. V 1.setu získaly převahu soupeřky a my jsme se jen snažily stáhnout jejich náskok. Vyhrály 25:17. Druhý set byl ve stejném duchu, ale tentokrát v náš prospěch. Vyhrály jsme 25:15. Třetí a čtvrtý set byl opravdu bitvou. Musely jsme na konec začít hrát na 2 nahrávačky a zrušit libero. Bylo srovnáno na 2:2. A nás čekal nelehký tie-break. Sice jsme měnily strany za náskoku 2 bodů, ale soupeřky se nemínily jen tak vzdát. Koncovka byla opět velmi dramatická. Rozhodčí si nebyl jistý autem, proto pískl nový míč. Už to vypadalo, že se bude opakovat zápas s Vyškovem, kdy nás rozhodčí tímto pěkně rozhodil. Naštěstí však ne. Byly jsme rozhodnuté rvát se do konce. Soupeřky udělaly 2 chyby a nahrály nám tak na zdárný konec. A podařilo se. I poslední podání Míšy R.soupeřky vyhodily do stropu a ukončily tak zápas 3:2 pro nás.

Dnešní zápas brunety proti blondýnám, jsme tedy vyhrály my , tmavovlásky. Výhru jsme si opravdu zasloužily. Já s Hankou jsme to braly jako krásný dárek k narozeninám.

Hráčky : Katka V., Denisa P., Markéta B., Míša R., Hanka P., Monika P., Peťka H., Monika  T.a Peťka G.