You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Vyškov - Bučovice /24.9.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Vyškov - Bučovice /24.9.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---24.9.2011--- 9. a 10. kolo
Vyškov
:
Bučovice


3 :
2
(16,-23,-18,17,13)
3
: 0
(23,19,10)

Dnešní odjezd do Vyškova byl trochu dramatický, protože z původních 10 hráček zůstalo jistých jen 5 (Katka L., Denisa P.,Hanka P.,Monika T.a Peťka H.), což neslibovalo moc dobrý začátek. Na konec se dostavila i šestá Šárka H.(2.středová hráčka) a po cestě jsme nabraly Šárku K.(účko), která měla dorazit až na odpol.zápas.

Sestava by tedy byla, mohly jsme jít s chutí do boje. I když dle předpovědi, mělo být krásné a teplé počasí, přece jen rána jsou chladná, tak že teploměr ukazoval asi jen 8 stupňů. První set nám tedy trvalo, než jsme se zahřály a začaly pořádně hrát. Ve 2.setu jsme se konečně chytly a předvedly i nějaký ten útok, vyhrály jsme těsně 25:23. Ve 3.setu pro změnu prožívaly krizi soupeřky a nám se tak podařilo hladce vyhrát. Vedly jsme 2:1 a měly tak našlápnuto na vítězství. Ve 4.setu jako by nám už docházely síly, začalo se více chybovat jak na podání tak na útoku. Bylo srovnáno na 2:2. V tie –breaku jsme bojovaly do poslední chvíle, ale rozhodčí nás trochu rozhodil, když za stavu 12:12 pískl Šárce H. bránění ve hře (teprve až na protest soupeřek). Děda Mikula myslel, že vyletí z kůže. Rozhodčí Julínek se do toho tak  zamotal, že na konec pískl nový míč. Vyškovačky byly ale  více koncentrovanější a set vyhrály 15:13.

Během půl hodinové přestávky jsme se najedly ořechů, zklidnily hormony a šly do dalšího zápasu. Bohužel jsme nemohly nabrat tu správnou herní bojovnost a jistotu, i když Vyškovačky také nepředváděly žádný zázrak. My jsme však nadělaly více chyb a třetí set už to vypadalo skoro na ručník. Soupeřky tak vyhrály 3:0.

No nic, nedá se nic dělat. Není každý den posvícení. Každá z hráček uvedených na soupisce by si však měla uvědomit, že volejbal je kolektivní hra a přistupovat k zápasům více zodpovědněji. Tak snad příště bude trochu pozitivnější zpráva.