You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "B" Bučovice B - Orlovice /1.9.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice B - Orlovice /1.9.2011/

Email Tisk PDF
okresní přebor --- ženy"B" --- 11.9.2011--- 4.kolo
Bučovice"B"
-
Orlovice
3 :
0
(-23,-19,-19)

V neděli jsme odehrály, nakonec úspěšně, zápas s Orlovicemi na domácí půdě. V tomto posledním pěkném víkendu bylo totiž rozlosováno 3. i 4. kolo soutěže, což nás trošku překvapilo. Všechny rodinné výlety a plány musely jít stranou a v nedělním parnu jsme nastoupily na rozpálené kurty v počtu osmi hráček. Sestava byla krom Dáši a Míši, které byly omluveny, úplná.
První set pod vedením naší zkušené hráčky a v tomto případě kapitánky EVIČKYJEDNIČKY jsme trošku zdramatizovaly. Průběh setu byl zpočátku vyrovnaný, avšak ke konci se nám Orlovačky začaly vzdalovat. Za stavu 23:21 pro ně, jsme se vyhecovaly a postupně dotahovaly. Zapojily jsme veškeré části našeho těla, dokonce i uši a poslední bod byl náš.
Druhý set jsme prostřídaly sestavu a zapojily hráčky z lavičky. Hned v úvodu se nám podařil sedmibodový náskok, který zřejmě soupeřky trošku rozhodil. My jsme naopak byly při jejich oddychu za stavu 22:14 klidní. Ještě pokoušely dotahovat, ale pouze na devatenáctku.
Obdobně tomu bylo i v setu třetím a to posledním. I když kladly větší odpor a bodové rozdíly nebyly až tak velké, konec setu byl opět 25:19 pro Bučovice.
Myslím, že s tímto výkonem můžeme být spokojeni a nezbývá než si přát podobné úspěchy i s dalšími NElehkými soupeři.
Po tomto pěkném a zdařilém víkendu se některé z nás dokonce těšily i na pondělí, neboť jsme jely do Varů povzbudit naše reprezentanty. Organizátoři a řidiči za tento krásný kulturně-sportovní výlet zaslouží od účastníků zájezdu velký DÍK.
Fotečky a podrobnější zprávička, ve které je o čem psát (že Meči?), se zpracovává.

Sestava: Draha, Eva, Iva, Kuna, Monika, Lucka, Marcela, Petra + DÓBL coby rozhodčí - DĚKUJEME