You are here: Home ČLÁNKY ŽENY "A" Bučovice - Křenovice /27.8.2011/

Volejbal není jen hra...

TJ Sokol Bučovice - ODDÍL VOLEJBALU

Banner

Bučovice - Křenovice /27.8.2011/

Email Tisk PDF
krajský přebor --- ženy"A" ---27.8.2011--- 1. a 2. kolo
Bučovice
:
Křenovice


1 :
3
(19,-17,-19,20)
0
: 3
(-22,-15,-17)

Po delší volejbalové pauze se vám opět hlásím s další zprávičkou. Sobotním utkáním s Křenovicemi jsme zahájily novou volejbalovou sezónu 2011/2012. Počasí nám ale vůbec nepřálo. Foukal silný vítr, který smetal antuku z kurtů pryč přímo na diváky, proto jsme musely neustále stříkat hřiště. Do toho svítilo sluníčko jak divé, tak že opravdu to byla hra kdo z koho. Podařilo se nám konečně omladit družstvo nadějnými hráčkami. První set byl opravdu ukázkový, soupeřky jsme porazily s přehledem 25:19. Postupně jsme však začaly více chybovat a nahrávat tak Křenovačkám, které zdaleka nepředváděly nijak oslnivou hru. Bohužel námi darované body jim dopomohly k vítězství 1.zápasu 3:1.
Po půl hodinové pauze jsme nastoupily do 2.zápasu. Již oslabené o stabilní nahrávačku Katku. Bohužel, chyby na naší straně se kupily stále víc a víc, jako bychom si přestaly věřit. Soupeřky si tak dělaly, co chtěly a i 2.zápas vyhrály 3:0.  Ale není divu, je třeba se pořádně sehrát a pak teprve přijdou lepší výsledky.
Jelikož jsme na přání Křenovaček začaly hrát již v 9hod.,mohly jsme tak ještě stihnout svatbu Petry Lukačkové- Sedláčkové. Vyfotily jsme se s ní před zámkem ( některé ještě ve špinavém dresu od antuky) a popřály jim hodně štěstí na společné cestě životem…A mám pro vás ještě jednu novinku. Draha je již čtyřnásobnou babičkou!!!!! V neděli 28.8. se Janě narodila dcera Jolanka. Moc gratulujeme a přejeme oběma hodně zdravíčka!
Monika Tomanová

Hráčky: Katka V., Markéta B., Hanka P., Míša R., Monika P., Peťka H., Monika T., Denisa Pernicová, Adéla Kašparová, Šárka Kryštanová